Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol.FC Las Nutrias de Maldonado
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 2
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 14.6
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Lalinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Mina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lalinde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Topolansky neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gajownik geeft een lange en hoge pass. Villalba met een sublieme pass. Pellegrín kopt de bal weg. Gajownik rent richting de bal. Gajownik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Mößler kopt de bal weg. Gajownik rent richting de bal. Gajownik probeert naar een medespeler te passen. Fiott is nu in balbezit. Fiott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Topolansky speelt de bal door. Fiott rent richting de bal. Saldaña is nu in balbezit. Gajownik verovert de bal door een tackle van achteren. Gajownik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Szerc kopt de bal weg. Mößler met een sublieme pass. Daar is Fiott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Las Nutrias de Maldonado 1:0

34e minuut.
Topolansky rent richting de bal. Mößler verovert de bal door een tackle van achteren. Mößler speelt de bal door. Klungelig pakt Fiott de bal. Fiott draait met de bal, schiet en ... Villalba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Las Nutrias de Maldonado 2:0

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Barragán de bal onder controle te krijgen. Saldaña kopt de bal weg. Miller is nu in balbezit. Gajownik onderschept slim de pass. Gajownik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol.FC 36%, Las Nutrias de Maldonado 64%.
Peñarol.FC - Las Nutrias de Maldonado 2:0

48e minuut.
Topolansky zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miller is nu in balbezit. Miller geeft de bal voor. Klungelig pakt Gajownik de bal. Gajownik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Las Nutrias de Maldonado 3:0

49e minuut.
Andrássy met de inworp. Klungelig pakt Balestrino de bal. Balestrino geeft de bal voor. Fiott probeert de bal met de borst te controleren. Fiott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Szerc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerc geeft een hoge lob. Fiott is nu in balbezit. Fiott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Las Nutrias de Maldonado 4:0

61e minuut.
Andrássy met de inworp. Balestrino geeft een hoge lob. Barragán controleert de bal met de borst. Gajownik rent richting de bal. Gajownik haalt uit met een fantastische trap. Villalba bokst de bal weg. Fiott is nu in balbezit. Saldaña legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saldaña krijgt een gele kaart. Fiott raakt geblesseerd tijdens het duel. Gajownik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Las Nutrias de Maldonado 5:0

72e minuut.
Andrássy is nu in balbezit. Andrássy passt de bal zonder na te denken. Balestrino met een sublieme pass. Fiott is nu in balbezit. Fiott geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Las Nutrias de Maldonado 6:0

77e minuut.
Andrássy rent richting de bal. Andrássy geeft een lange en hoge pass. Saldaña kopt de bal weg. Balestrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Balestrino geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Andrássy is nu in balbezit. Podestá is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrássy. Podestá is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alvarado met een snel genomen vrije trap. Migliaccio bokst de bal weg.

83e minuut.
Szerc onderschept slim de pass. Szerc met een sublieme pass. Barragán bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik onderschept slim de pass. Gajownik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mößler met de inworp. Gajownik rent richting de bal. Gajownik passt de bal zonder na te denken. Villalba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol.FC - Las Nutrias de Maldonado 7:0

90e minuut.
Lalinde passt de bal in één keer door. Alvarado controleert de bal met de borst. Fiott rent richting de bal. Gajownik is nu in balbezit. Gajownik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol.FC 33%, Las Nutrias de Maldonado 67%.
Peñarol.FC - Las Nutrias de Maldonado 7:0