Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las Nutrias de Maldonado Peñarol.FC
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Szerc is nu in balbezit. Szerc passt de bal zonder na te denken. Gajownik rent richting de bal. Gajownik draait met de bal, schiet en ... Villalba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Faille met een snelle inworp. Mößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler geeft de bal voor. Balestrino heeft problemen om de bal te vangen. Balestrino geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gajownik heeft problemen om de bal te vangen. Gajownik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Nutrias de Maldonado - Peñarol.FC 0:1

10e minuut.
Daar is Szerc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado is nu in balbezit. Szerc speelt de bal door. Balestrino rent richting de bal. Balestrino geeft een lange en hoge pass. Villalba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gajownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Nutrias de Maldonado - Peñarol.FC 0:2

23e minuut.
Topolansky geeft de bal voor. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrín onderschept slim de pass. Pellegrín geeft een lange en hoge pass. Fiott krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Szerc passt de bal met de wreef. Barragán rent richting de bal. Gajownik verovert de bal door een tackle van achteren. Gajownik schiet op doel. Villalba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Nutrias de Maldonado - Peñarol.FC 0:3

26e minuut.
Chaves met een sublieme pass. Lalinde heeft problemen om de bal te vangen. Fiott begaat een overtreding. Fiott krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Topolansky is nu in balbezit. Mina verovert de bal door een tackle van achteren. Mößler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mößler geeft een hoge lob. Fiott springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Nutrias de Maldonado - Peñarol.FC 0:4

35e minuut.
Gajownik geeft de bal voor. Daar is Figueiredo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiott is nu in balbezit. Fiott haalt uit met een fantastische trap. Saldaña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Nutrias de Maldonado - Peñarol.FC 0:5

39e minuut.
Faille kopt de bal weg. Mößler rent richting de bal. Topolansky begaat een overtreding. Mößler raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Balestrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Balestrino passt de bal in één keer door. Gajownik is nu in balbezit. Gajownik draait met de bal, schiet en ... Villalba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Nutrias de Maldonado - Peñarol.FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Nutrias de Maldonado 76%, Peñarol.FC 24%.
Las Nutrias de Maldonado - Peñarol.FC 0:6

49e minuut.
Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc passt de bal zonder na te denken. Fiott is nu in balbezit. Fiott haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saldaña de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Alvarado geeft de bal voor. Faille is nu in balbezit. Faille geeft de bal voor. Gajownik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc met een sublieme pass. Gajownik rent richting de bal. Gajownik haalt uit met een fantastische trap. Villalba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Nutrias de Maldonado - Peñarol.FC 0:7

62e minuut.
Andrássy is nu in balbezit. Andrássy geeft een hoge lob. Daar is Balestrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiott is nu in balbezit. Fiott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Chaves passt de bal zonder na te denken. Balestrino controleert de bal met de borst. Balestrino met een sublieme pass. Fiott bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Salgueiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topolansky rent richting de bal. Topolansky passt de bal in één keer door. Fiott rent richting de bal. Fiott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Faille passt de bal in één keer door. Balestrino probeert naar een medespeler te passen. Fiott rent richting de bal. Fiott draait met de bal, schiet en ... Villalba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Nutrias de Maldonado - Peñarol.FC 0:8

87e minuut.
Fiott is nu in balbezit. Balestrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Balestrino probeert naar een medespeler te passen. Fiott bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiott schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Balestrino neemt de hoekschop. Fiott rent richting de bal. Fiott schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Nutrias de Maldonado - Peñarol.FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Nutrias de Maldonado 79%, Peñarol.FC 21%.
Las Nutrias de Maldonado - Peñarol.FC 0:9