Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ElMalagueño Blues Gallery
343 Tactiek CHINASKY 3
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 39
goed Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
MacLeish rent richting de bal. MacLeish geeft een lange en hoge pass. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradszky is nu in balbezit. Aradszky schiet op doel. Machaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap. Paal!

10e minuut.
Popara passt de bal in één keer door. Ilarionov rent richting de bal. Ilarionov probeert naar een medespeler te passen. Lénárt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lénárt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilarionov onderschept slim de pass. Porta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Porta naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ilarionov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacLeish zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aradszky rent richting de bal. Aradszky haalt uit met een fantastische trap. Machaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Siri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lénárt met een snelle inworp. Ilarionov rent richting de bal. Ilarionov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rapetti passt de bal in één keer door. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Possamai rent richting de bal. Regueiro onderschept slim de pass. Regueiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bardill maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aradszky kopt de bal weg. Balseiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Popara is nu in balbezit. Popara schiet op doel. Machaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElMalagueño - Blues Gallery 0:1

28e minuut.
Lisidini is nu in balbezit. Ilarionov onderschept slim de pass. Ilarionov probeert naar een medespeler te passen. Aradszky rent richting de bal. Aradszky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Irazábal rent richting de bal. Ilarionov onderschept slim de pass. Ilarionov probeert naar een medespeler te passen. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bardill is nu in balbezit. Bardill passt de bal zonder na te denken. Aradszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradszky geeft een lange en hoge pass. Machaca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Machaca trapt de bal weg van het doel. Balseiro probeert de bal met de borst te controleren. Ilarionov speelt de bal door. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bardill verovert de bal door een tackle van achteren. Bardill passt de bal zonder na te denken. Ilarionov probeert de bal aan de voet te houden. Popara is nu in balbezit. Popara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElMalagueño 68%, Blues Gallery 32%.
ElMalagueño - Blues Gallery 0:1

62e minuut.
Ilarionov speelt de bal door. Aradszky rent richting de bal. Aradszky passt de bal zonder na te denken. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardill verovert de bal door een tackle van achteren. Bardill passt de bal in één keer door. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Balseiro passt de bal in één keer door. Rapetti rent richting de bal. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Krzewiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Regueiro verovert de bal door een tackle van achteren. MacLeish is nu in balbezit. Bermúdez onderschept slim de pass. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ElMalagueño - Blues Gallery 1:1

84e minuut.
Irazábal onderschept slim de pass. Irazábal geeft een lange en hoge pass. MacFarlane met een sublieme pass. Popara rent richting de bal. Popara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Rapetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balseiro is nu in balbezit. Balseiro met een sublieme pass. Regueiro rent richting de bal. Regueiro schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElMalagueño 52%, Blues Gallery 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ElMalagueño - Blues Gallery 1:1