Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blues Gallery Saint Charles FC
CHINASKY 3 Tactiek Pep
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
44.2 gemiddelde waardering 49.9
solid Schieten very good
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Lénárt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ilarionov de bal. Ilarionov probeert naar een medespeler te passen. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Torri passt de bal met de wreef. Tekelioğlu is nu in balbezit. Cortés rent richting de bal. Cortés geeft een lange en hoge pass. Machniak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rosário geeft een hoge lob. Bardill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machniak rent richting de bal. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Rejkowski geeft een lange en hoge pass. Lénárt is nu in balbezit. Rejkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Rejkowski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lebre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebre geeft een hoge lob. Machniak is nu in balbezit. Machniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Saint Charles FC 0:1

26e minuut.
Cortés geeft een hoge lob. Daar is Ilarionov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosário speelt de bal door. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. MacFarlane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilarionov rent richting de bal. Torri is nu in balbezit. Torri draait met de bal, schiet en ... Krzewiński bokst de bal weg.

36e minuut.
Baslx geeft de bal voor. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu geeft de bal voor. Torri is nu in balbezit. Torri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Saint Charles FC 0:2

38e minuut.
Musio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baslx is nu in balbezit. Baslx passt de bal met de wreef. Machniak is nu in balbezit. Machniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés passt de bal zonder na te denken. MacLeish probeert naar een medespeler te passen. Torri is nu in balbezit. Torri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roncaglia probeert de bal aan de voet te houden. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu passt de bal in één keer door. Machniak is nu in balbezit. Machniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues Gallery 64%, Saint Charles FC 36%.
Blues Gallery - Saint Charles FC 0:2

46e minuut.
Baslx passt de bal met de wreef. Rosário met een sublieme pass. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Saint Charles FC 0:3

49e minuut.
MacLeish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLeish geeft een hoge lob. Roncaglia heeft problemen om de bal te vangen. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap. Krzewiński bokst de bal weg.

51e minuut.
Lebre is nu in balbezit. Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Baslx begaat een overtreding. Popara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

53e minuut.
Baslx speelt de bal door. MacLeish bereikt de bal nog maar net als eerste. Torri verovert de bal door een tackle van achteren. Torri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Saint Charles FC 0:4

59e minuut.
Rosário verovert de bal door een tackle van achteren. Rosário passt de bal met de wreef. Torri probeert naar een medespeler te passen. Machniak is nu in balbezit. Machniak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Aradszky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosário verovert de bal door een tackle van achteren. Rosário met een sublieme pass. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Rosário bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosário passt de bal zonder na te denken. Machniak heeft problemen om de bal te vangen. Machniak haalt uit met een fantastische trap. Krzewiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Saint Charles FC 0:5

75e minuut.
Bardill is nu in balbezit. Machniak onderschept slim de pass. MacLeish is nu in balbezit. Machniak onderschept slim de pass. Machniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Torri is nu in balbezit. Torri passt de bal zonder na te denken. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak draait met de bal, schiet en ... Krzewiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Saint Charles FC 0:6

82e minuut.
Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu geeft de bal voor. MacLeish heeft problemen om de bal te vangen. Torri bereikt de bal nog maar net als eerste. Torri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cortés is nu in balbezit. Cortés passt de bal in één keer door. Machniak heeft problemen om de bal te vangen. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap. Krzewiński bokst de bal weg. Klungelig pakt Machniak de bal. Machniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Saint Charles FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues Gallery 62%, Saint Charles FC 38%.
Blues Gallery - Saint Charles FC 0:7