Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayito Montevideo Torque City
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Motta geeft de bal voor. Katar rent richting de bal. Katar passt de bal zonder na te denken. Poggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Poggio probeert de bal aan de voet te houden. Osinaga kopt de bal weg. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poggio is nu in balbezit. Poggio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sabio trapt de bal weg van het doel. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ramos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nazassi met een snelle inworp. Osinaga is nu in balbezit. Osinaga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Torino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osinaga is nu in balbezit. Osinaga probeert naar een medespeler te passen. Poggio is nu in balbezit. Poggio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bacchi kopt de bal weg. Cedrés is nu in balbezit. Cardelino verovert de bal door een tackle van achteren. Cardelino draait met de bal, schiet en ... Cambra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayito - Montevideo Torque City 0:1

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osinaga is nu in balbezit. Osinaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rayito - Montevideo Torque City 1:1

25e minuut.
Klungelig pakt Cedrés de bal. Cedrés met een sublieme pass. Leone kan de bal niet met de borst controleren. Bacchi rent richting de bal. Bacchi schiet op doel. Cambra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Motta kan de bal niet met de borst controleren. Cardelino onderschept slim de pass. Cardelino probeert naar een medespeler te passen. Bacchi rent richting de bal. Bacchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Motta passt de bal zonder na te denken. Osinaga rent richting de bal. Osinaga probeert naar een medespeler te passen. Poggio is nu in balbezit. Poggio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayito 49%, Montevideo Torque City 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rayito - Montevideo Torque City 1:1

48e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Poggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osinaga rent richting de bal. Osinaga draait met de bal, schiet en ... Sabio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayito - Montevideo Torque City 2:1

54e minuut.
Avaroa met een sublieme pass. Baptista is nu in balbezit. Ustra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ustra krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Bacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardelino is nu in balbezit. Cardelino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nazassi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Osinaga passt de bal in één keer door. Poggio is nu in balbezit. Poggio haalt uit met een fantastische trap. Sabio bokst de bal weg.

69e minuut.
Cardelino rent richting de bal. Motta verovert de bal door een tackle van achteren. Torino begaat een overtreding. Motta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Motta kan niet meer verder spelen. Yanuzzi komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Torino onderschept slim de pass. Osinaga verovert de bal door een tackle van achteren. Poggio is nu in balbezit. Osinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Osinaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayito 45%, Montevideo Torque City 55%.
Rayito - Montevideo Torque City 2:1