Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ElMalagueño Saint Charles FC
343 Tactiek Pep
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 49.7
adequate Schieten excellent
average Passen good
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Baslx verovert de bal door een tackle van achteren. Baslx geeft de bal voor. Lisidini bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc onderschept slim de pass. Szturc draait met de bal, schiet en ... Machaca bokst de bal weg. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Machniak verovert de bal door een tackle van achteren. Machniak probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Machaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElMalagueño - Saint Charles FC 0:1

11e minuut.
Guarici geeft een hoge lob. Tekelioğlu kopt de bal weg. Szturc rent richting de bal. Szturc schiet op doel. Lisidini probeert de bal aan de voet te houden. Machaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Irazábal verovert de bal door een tackle van achteren. Rosário is nu in balbezit. Rosário passt de bal in één keer door. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
García geeft de bal voor. Inworp. Guarici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Machniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rejkowski kopt de bal weg. Rosário is nu in balbezit. Balseiro verovert de bal door een tackle van achteren. Balseiro speelt de bal door. Guarici geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
García geeft een hoge lob. Buitenspel voor Russo. Goede buitenspelval van de verdediging. Rosário neemt vlug de vrije trap. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Baslx bereikt de bal nog maar net als eerste. Baslx geeft een lange en hoge pass. García is nu in balbezit. Tekelioğlu onderschept slim de pass. Tekelioğlu schiet op doel. Machaca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ElMalagueño - Saint Charles FC 0:2

27e minuut.
Machaca speelt de bal door. Rosário bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosário passt de bal met de wreef. Machniak is nu in balbezit. Machniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Torri met de inworp. Szturc is nu in balbezit. Porta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porta krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Machniak onderschept slim de pass. Machniak met een sublieme pass. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc is nu in balbezit. Szturc schiet op doel. Machaca bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guarici zal de hoekschop nemen. Szturc maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejkowski geeft de bal voor. García is nu in balbezit. Machniak verovert de bal door een tackle van achteren. Machniak draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElMalagueño 74%, Saint Charles FC 26%.
ElMalagueño - Saint Charles FC 0:2

58e minuut.
Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Torri verovert de bal door een tackle van achteren. Torri passt de bal in één keer door. Machniak rent richting de bal. Machniak passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ElMalagueño - Saint Charles FC 0:3

62e minuut.
Irazábal met een sublieme pass. Balseiro speelt de bal door. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... van Daal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ElMalagueño - Saint Charles FC 1:3

64e minuut.
Klungelig pakt Rosário de bal. Rosário geeft een lange en hoge pass. Lisidini controleert de bal met de borst. Torri geeft de bal voor. Tekelioğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García krijgt een gele kaart. Szturc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torri komt bij de bal en schiet. Machaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElMalagueño - Saint Charles FC 1:4

70e minuut.
Rapetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak verovert de bal door een tackle van achteren. Machniak probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ElMalagueño - Saint Charles FC 1:5

84e minuut.
Baslx geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt García de bal. García geeft de bal voor. Miniccio is nu in balbezit. Miniccio geeft een hoge lob. Machaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElMalagueño 66%, Saint Charles FC 34%.
ElMalagueño - Saint Charles FC 1:5