Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bolso61 Super starx
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Farfán de bal. De La Sierra is nu in balbezit. De La Sierra geeft een hoge lob. Custodio is nu in balbezit. Custodio haalt uit met een fantastische trap. Lemes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Prato rent richting de bal. Weigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigel speelt de bal door. Posadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Posadas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Weigel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Mendiburu rent richting de bal. De Mendiburu met een sublieme pass. Zuvela bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuvela schiet op doel. Lemes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolso61 41%, Super starx 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bolso61 - Super starx 0:0

51e minuut.
Delorrio rent richting de bal. Custodio verovert de bal door een tackle van achteren. Sagrera speelt de bal door. Custodio bereikt de bal nog maar net als eerste. Custodio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Farfán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Farfán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Farfán legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
bolso61 - Super starx 0:1

76e minuut.
Prato is nu in balbezit. Olveira rent richting de bal. Olveira probeert naar een medespeler te passen. Custodio is nu in balbezit. Custodio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolso61 40%, Super starx 60%.
bolso61 - Super starx 0:1