Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayito Saint Charles FC
Normal Tactiek Pep
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
18.2 gemiddelde waardering 41.9
poor Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen good


8e minuut.
Mijović is nu in balbezit. Mijović geeft de bal voor. Klungelig pakt Cedrés de bal. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayito - Saint Charles FC 0:1

9e minuut.
Mijović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kluivert kopt de bal weg. Daar is Ustra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machniak rent richting de bal. Machniak draait met de bal, schiet en ... Cambra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szturc rent richting de bal. Szturc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Machniak is nu in balbezit. Machniak passt de bal in één keer door. Ustra rent richting de bal. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Cambra met een sublieme pass. Guarici kopt de bal weg. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert verovert de bal door een tackle van achteren. Kluivert schiet op doel. Cambra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Machniak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayito - Saint Charles FC 0:2

28e minuut.
Cedrés speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Głód zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel. Cambra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayito - Saint Charles FC 0:3

29e minuut.
Osinaga probeert naar een medespeler te passen. Poggio heeft problemen om de bal te vangen. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak rent richting de bal. Machniak haalt uit met een fantastische trap. Cambra bokst de bal weg.

33e minuut.
Leone speelt de bal door. Guarici rent richting de bal. Guarici probeert naar een medespeler te passen. Machniak is nu in balbezit. Machniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Miraballes kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guarici met de inworp. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cedrés is nu in balbezit. Kluivert verovert de bal door een tackle van achteren. Kluivert passt de bal zonder na te denken. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak draait met de bal, schiet en ... Cambra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayito - Saint Charles FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayito 86%, Saint Charles FC 14%.
Rayito - Saint Charles FC 0:4

48e minuut.
Machniak geeft een lange en hoge pass. Leone is nu in balbezit. Morgenrot verovert de bal door een tackle van achteren. Morgenrot geeft een lange en hoge pass. Szturc rent richting de bal. Paal! Szturc rent richting de bal. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayito - Saint Charles FC 0:5

53e minuut.
Głód met een sublieme pass. Osinaga is nu in balbezit. Morgenrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenrot geeft een hoge lob. Machniak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ustra met een harde bal richting middenveld. Głód kopt de bal weg. Daar is Kluivert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Szturc probeert de bal aan de voet te houden. Głód is nu in balbezit. Głód passt de bal met de wreef. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cambra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Rejkowski speelt de bal door. Guarici is nu in balbezit. Guarici met een sublieme pass. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayito - Saint Charles FC 0:6

62e minuut.
Torri komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Piñero speelt de bal door. Katar rent richting de bal. Rejkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Głód geeft een hoge lob. Machniak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayito - Saint Charles FC 0:7

73e minuut.
Damaschke geeft een lange en hoge pass. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgenrot probeert naar een medespeler te passen. Torri rent richting de bal. Torri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayito - Saint Charles FC 0:8

80e minuut.
Laya is nu in balbezit. Laya geeft een hoge lob. Torri rent richting de bal. Torri schiet op doel. Cambra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayito - Saint Charles FC 0:9

85e minuut.
Guarici rent richting de bal. Guarici geeft de bal voor. Machniak rent richting de bal. Machniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayito - Saint Charles FC 0:10

86e minuut.
Machniak verovert de bal door een tackle van achteren. Machniak passt de bal in één keer door. Leone is nu in balbezit. Torri verovert de bal door een tackle van achteren. Torri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Torri rent richting de bal. Torri passt de bal zonder na te denken. Machniak is nu in balbezit. Machniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayito - Saint Charles FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayito 81%, Saint Charles FC 19%.
Rayito - Saint Charles FC 0:11