Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blues Gallery Montevideo Torque City
CHINASKY 3 Tactiek 433
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.2 gemiddelde waardering 23.2
very good Schieten average
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Aradszky passt de bal zonder na te denken. Lénárt probeert naar een medespeler te passen. Roncaglia probeert naar een medespeler te passen. Aradszky rent richting de bal. Aradszky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bardill passt de bal zonder na te denken. Aradszky rent richting de bal. Aradszky passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Popara de bal. Popara haalt uit met een fantastische trap. Sabio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
MacFarlane probeert naar een medespeler te passen. MacLeish rent richting de bal. MacLeish met een sublieme pass. Popara rent richting de bal. Popara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ilarionov is nu in balbezit. Aradszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradszky passt de bal met de wreef. Popara rent richting de bal. Popara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Popara heeft problemen om de bal te vangen. Aradszky rent richting de bal. Aradszky draait met de bal, schiet en ... Sabio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Montevideo Torque City 1:0

10e minuut.
Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara passt de bal in één keer door. Aradszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradszky schiet op doel. Sabio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Guarisco met een sublieme pass. Daar is Baptista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilarionov is nu in balbezit. Popara rent richting de bal. Popara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sabio speelt de bal door. Musio kopt de bal weg. Daar is Popara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Aradszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradszky draait met de bal, schiet en ... Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Montevideo Torque City 2:0

32e minuut.
Ilarionov verovert de bal door een tackle van achteren. Ilarionov passt de bal in één keer door. Popara is nu in balbezit. Popara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Montevideo Torque City 3:0

35e minuut.
Bardill kopt de bal weg. Ramos heeft problemen om de bal te vangen. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara draait met de bal, schiet en ... Sabio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Montevideo Torque City 4:0

37e minuut.
Banussi is nu in balbezit. Banussi geeft een hoge lob. Bardill kopt de bal weg. Aradszky is nu in balbezit. Aradszky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilarionov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilarionov geeft de bal voor. Musio is nu in balbezit. Musio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Torino onderschept slim de pass. Torino passt de bal zonder na te denken. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Montevideo Torque City 5:0

43e minuut.
MacLeish is nu in balbezit. Bardill geeft een hoge lob. Aradszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradszky schiet op doel. Sabio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues Gallery 21%, Montevideo Torque City 79%.
Blues Gallery - Montevideo Torque City 5:0

53e minuut.
Lénárt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilarionov verovert de bal door een tackle van achteren. Ilarionov passt de bal met de wreef. Sabio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aradszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradszky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Montevideo Torque City 6:0

70e minuut.
Guarisco heeft problemen om de bal te vangen. Musio rent richting de bal. Musio passt de bal met de wreef. Popara rent richting de bal. Popara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bardill passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aradszky de bal. Aradszky passt de bal in één keer door. Ilarionov is nu in balbezit. Ilarionov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bardill met een sublieme pass. Musio is nu in balbezit. Musio met een sublieme pass. Popara rent richting de bal. Popara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ilarionov is nu in balbezit. Ilarionov passt de bal met de wreef. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Montevideo Torque City 7:0

82e minuut.
Torino is nu in balbezit. Lénárt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lénárt passt de bal in één keer door. Aradszky rent richting de bal. Aradszky haalt uit met een fantastische trap. Sabio bokst de bal weg. Popara rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - Montevideo Torque City 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues Gallery 16%, Montevideo Torque City 84%.
Blues Gallery - Montevideo Torque City 8:0