Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bolso61 Saint Charles FC
433 Tactiek Pep
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Faccio heeft problemen om de bal te vangen. Guarici bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarici geeft een lange en hoge pass. Faccio kan de bal niet met de borst controleren. Machniak probeert naar een medespeler te passen. Mendoza bokst de bal weg.

6e minuut.
Machniak is nu in balbezit. Machniak passt de bal met de wreef. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Mendoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolso61 - Saint Charles FC 0:1

7e minuut.
De La Sierra geeft een hoge lob. Inworp. Guarici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machniak rent richting de bal. Machniak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mendoza met een harde bal richting middenveld. Baslx kopt de bal weg. Baillo is nu in balbezit. Szturc onderschept slim de pass. Szturc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez geeft de bal voor. Damaschke kopt de bal weg. Daar is Tekelioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekelioğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De Mendiburu heeft problemen om de bal te vangen. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak passt de bal in één keer door. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
De La Sierra rent richting de bal. Tekelioğlu onderschept slim de pass. Tekelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Machniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekelioğlu rent richting de bal. Tekelioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bolso61 - Saint Charles FC 0:2

18e minuut.
Olveira heeft problemen om de bal te vangen. Machniak is nu in balbezit. Machniak passt de bal zonder na te denken. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Miniccio rent richting de bal. Miniccio passt de bal zonder na te denken. Daar is Rosário, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosário met een sublieme pass. Machniak geeft een hoge lob. Mendoza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baslx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szturc is nu in balbezit. Szturc geeft een lange en hoge pass. Machniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Guarici bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarici geeft de bal voor. Szturc is nu in balbezit. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bolso61 - Saint Charles FC 0:3

29e minuut.
De La Sierra geeft een hoge lob. Baslx is nu in balbezit. Baslx met een sublieme pass. Daar is Tekelioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Machniak geeft de bal voor. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc geeft een lange en hoge pass. Machniak heeft problemen om de bal te vangen. Machniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Machniak is nu in balbezit. Rosário speelt de bal door. Daar is Tekelioğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Mendoza probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Machniak rent richting de bal. Machniak geeft de bal voor. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bolso61 - Saint Charles FC 0:4

43e minuut.
Guarici bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarici passt de bal met de wreef. Rosário bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosário geeft een hoge lob. Tekelioğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Mendoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
De La Sierra geeft een hoge lob. Inworp. Guarici met de inworp. Machniak rent richting de bal. Machniak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolso61 85%, Saint Charles FC 15%.
bolso61 - Saint Charles FC 0:4

50e minuut.
De Mendiburu passt de bal in één keer door. Rejkowski rent richting de bal. Rejkowski geeft de bal voor. Machniak is nu in balbezit. Machniak draait met de bal, schiet en ... Mendoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Olveira is nu in balbezit. Guarici verovert de bal door een tackle van achteren. Guarici geeft een hoge lob. Tekelioğlu is nu in balbezit. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Faccio geeft een hoge lob. Rejkowski kopt de bal weg. Baslx probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Faccio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guarici met een snelle inworp. Machniak rent richting de bal. Machniak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rosário rent richting de bal. Rosário probeert naar een medespeler te passen. De La Sierra is nu in balbezit. Machniak onderschept slim de pass. Machniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bolso61 - Saint Charles FC 0:5

68e minuut.
Rosário geeft de bal voor. Machniak kopt de bal weg. Rosário probeert naar een medespeler te passen. Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Machniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rosário rent richting de bal. Rosário speelt de bal door. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Szturc geeft de bal voor. Machniak heeft problemen om de bal te vangen. Rosário probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekelioğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Baillo geeft de bal voor. Miniccio heeft problemen om de bal te vangen. Miniccio geeft een lange en hoge pass. Szturc rent richting de bal. Szturc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kluivert komt het veld opgelopen. Dambor komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kluivert is nu in balbezit. Szturc rent richting de bal. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc rent richting de bal. Szturc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Baslx neemt de hoekschop. Dambor heeft problemen om de bal te vangen. Dambor speelt de bal door. Kluivert rent richting de bal. Kluivert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Szturc rent richting de bal. Szturc geeft een lange en hoge pass. Dambor is nu in balbezit. Dambor schiet op doel. Mendoza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bolso61 - Saint Charles FC 0:6

86e minuut.
Szturc geeft een hoge lob. Faccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarici begaat een overtreding. Guarici krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bolso61 85%, Saint Charles FC 15%.
bolso61 - Saint Charles FC 0:6