Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ElMalagueño Super starx
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 15.9
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
García bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro speelt de bal door. Bermúdez speelt de bal door. Regueiro is nu in balbezit. Regueiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Taborda met een snelle inworp. Balseiro speelt de bal door. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Delorrio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Balseiro onderschept slim de pass. Balseiro passt de bal met de wreef. Regueiro is nu in balbezit. Rapetti is nu in balbezit. Rapetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Daar is Porta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porta passt de bal zonder na te denken. Regueiro rent richting de bal. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Porta controleert de bal met de borst. Arakelián is nu in balbezit. Arakelián geeft een lange en hoge pass. Farfán maakt een snoekduik en kopt de bal. Machaca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElMalagueño - Super starx 0:1

24e minuut.
Irazábal met een sublieme pass. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta geeft een hoge lob. Rapetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapetti haalt uit met een fantastische trap. Lemes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ElMalagueño - Super starx 1:1

33e minuut.
Taborda verovert de bal door een tackle van achteren. Taborda met een sublieme pass. Klungelig pakt Regueiro de bal. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Lemes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Balseiro speelt de bal door. Klungelig pakt Rapetti de bal. Rapetti passt de bal zonder na te denken. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cánepa rent richting de bal. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez met een sublieme pass. Regueiro rent richting de bal. Regueiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElMalagueño 38%, Super starx 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ElMalagueño - Super starx 1:1

47e minuut.
Regueiro is nu in balbezit. Regueiro passt de bal in één keer door. Rapetti heeft problemen om de bal te vangen. Rapetti draait met de bal, schiet en ... Lemes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mederos is nu in balbezit. Mederos geeft een hoge lob. Arakelián kopt de bal weg. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Rapetti is nu in balbezit. Rapetti passt de bal zonder na te denken. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel. Sagrera probeert de bal aan de voet te houden. Lemes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Inworp. Taborda met de inworp. Cánepa kan de bal niet met de borst controleren. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Klungelig pakt Posadas de bal. Mariaca rent richting de bal. Taborda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Taborda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Taborda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Weigel bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro verovert de bal door een tackle van achteren. Balseiro met een sublieme pass. Regueiro rent richting de bal. Regueiro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Balseiro geeft een hoge lob. Rapetti springt en kopt de bal. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lisidini speelt de bal door. Klungelig pakt Balseiro de bal. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez geeft een hoge lob. Regueiro is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lisidini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porta is nu in balbezit. Porta geeft de bal voor. Rapetti is nu in balbezit. Rapetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElMalagueño 10%, Super starx 90%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ElMalagueño - Super starx 1:1