Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blues Gallery bolso61
CHINASKY 3 Tactiek 433
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 20.1
very good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara probeert naar een medespeler te passen. De La Sierra rent richting de bal. Aradszky onderschept slim de pass. Aradszky haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Mayta rent richting de bal. Musio onderschept slim de pass. Musio probeert naar een medespeler te passen. Popara is nu in balbezit. Popara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - bolso61 1:0

5e minuut.
Ilarionov rent richting de bal. Aradszky rent richting de bal. Aradszky passt de bal zonder na te denken. Popara rent richting de bal. Popara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lénárt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De La Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Aradszky onderschept slim de pass. Aradszky geeft een hoge lob. Mendoza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lénárt probeert naar een medespeler te passen. Musio probeert naar een medespeler te passen. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap. Bermúdez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendoza bokst de bal weg.

13e minuut.
Popara rent richting de bal. Ilarionov rent richting de bal. De Mendiburu verovert de bal door een tackle van achteren. Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - bolso61 2:0

17e minuut.
Lénárt kopt de bal weg. De La Sierra heeft problemen om de bal te vangen. Aradszky onderschept slim de pass. Aradszky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - bolso61 3:0

25e minuut.
Klungelig pakt Lénárt de bal. Ilarionov speelt de bal door. Aradszky rent richting de bal. Aradszky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
De La Sierra is nu in balbezit. Aradszky verovert de bal door een tackle van achteren. Ilarionov speelt de bal door. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bermúdez trapt de bal weg. Musio kopt de bal weg. Ilarionov is nu in balbezit. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Popara passt de bal zonder na te denken. De Mendiburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilarionov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ilarionov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ilarionov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Mayta met een sublieme pass. Daar is De Mendiburu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musio bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara is nu in balbezit. Popara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - bolso61 4:0

37e minuut.
Lénárt passt de bal in één keer door. Aradszky is nu in balbezit. Aradszky passt de bal zonder na te denken. Popara rent richting de bal. Popara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bermúdez trapt de bal weg. Musio kopt de bal weg. De La Sierra rent richting de bal. Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara haalt uit met een fantastische trap. Mendoza bokst de bal weg.

40e minuut.
Klungelig pakt MacFarlane de bal. Musio is nu in balbezit. Musio probeert naar een medespeler te passen. Popara is nu in balbezit. Popara schiet op doel. Mendoza bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lénárt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Musio kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - bolso61 5:0

43e minuut.
De La Sierra met een sublieme pass. Lénárt is nu in balbezit. Lénárt met een sublieme pass. Popara rent richting de bal. Popara schiet op doel. Mendoza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aradszky is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - bolso61 6:0

45e minuut.
Musio rent richting de bal. Musio passt de bal met de wreef. Popara rent richting de bal. Popara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - bolso61 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues Gallery 13%, bolso61 87%.
Blues Gallery - bolso61 7:0

49e minuut.
De La Sierra geeft een hoge lob. MacFarlane is nu in balbezit. MacFarlane probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Popara de bal. Popara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Klungelig pakt Mayta de bal. MacFarlane is nu in balbezit. MacFarlane geeft een lange en hoge pass. Popara rent richting de bal. Popara geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Mendoza probeert wanhopig de bal te grijpen. Aradszky is nu in balbezit. Aradszky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - bolso61 8:0

59e minuut.
Baillo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacFarlane met een snelle inworp. Popara is nu in balbezit. Popara geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De Mendiburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardill verovert de bal door een tackle van achteren. Bardill met een sublieme pass. Aradszky is nu in balbezit. Aradszky haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Faccio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aradszky rent richting de bal. Faccio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aradszky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Popara legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - bolso61 9:0

79e minuut.
Olveira geeft een hoge lob. Musio probeert de bal aan de voet te houden. MacLeish bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuvela verovert de bal door een tackle van achteren. Zuvela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Baillo passt de bal in één keer door. Bardill rent richting de bal. Bardill passt de bal in één keer door. Popara rent richting de bal. Popara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blues Gallery - bolso61 10:0

87e minuut.
Zuvela passt de bal zonder na te denken. Olveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Olveira passt de bal met de wreef. Zuluaga is nu in balbezit. Zuluaga schiet op doel. Krzewiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Aradszky rent richting de bal. Aradszky met een sublieme pass. De La Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara onderschept slim de pass. Popara draait met de bal, schiet en ... Mendoza bokst de bal weg. Musio is nu in balbezit. Musio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Popara de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Popara krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues Gallery 30%, bolso61 70%.
Blues Gallery - bolso61 10:0