Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ElMalagueño Rayito
343 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 17.7
good Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Piñero geeft een hoge lob. Siri geeft een lange en hoge pass. Piñero kopt de bal weg. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cambra met een harde bal richting middenveld. Balseiro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osinaga. Balseiro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

18e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Katar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapetti verovert de bal door een tackle van achteren. Rapetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Motta rent richting de bal. Motta speelt de bal door. Rapetti is nu in balbezit. Rapetti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ustra de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Katar geeft de bal voor. Rapetti kopt de bal weg. Klungelig pakt Cedrés de bal. Regueiro rent richting de bal. Regueiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Regueiro de bal. Cambra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nazassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osinaga rent richting de bal. Osinaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Taborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborda geeft een hoge lob. Rapetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapetti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cedrés de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ElMalagueño - Rayito 1:0

36e minuut.
Poggio passt de bal met de wreef. Daar is Nazassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porta is nu in balbezit. Nazassi rent richting de bal. Nazassi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElMalagueño 22%, Rayito 78%.
ElMalagueño - Rayito 1:0

59e minuut.
Osinaga met een sublieme pass. Taborda is nu in balbezit. Taborda met een sublieme pass. Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Lisidini passt de bal in één keer door. Porta rent richting de bal. Porta geeft een lange en hoge pass. Rapetti controleert de bal met de borst. Rapetti draait met de bal, schiet en ... Cambra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ustra bereikt de bal nog maar net als eerste. Regueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Regueiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ElMalagueño - Rayito 2:0

73e minuut.
Balseiro onderschept slim de pass. Rapetti rent richting de bal. Rapetti probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Klungelig pakt Bermúdez de bal. Bermúdez speelt de bal door. Daar is Regueiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rapetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ElMalagueño - Rayito 3:0

88e minuut.
Balseiro passt de bal zonder na te denken. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez geeft een hoge lob. Rapetti rent richting de bal. Rapetti schiet op doel. Cambra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElMalagueño 30%, Rayito 70%.
ElMalagueño - Rayito 3:0