Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arquitectos Unidos Super starx
Sand Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
40 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 16.6
very good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gonzalez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weigel is nu in balbezit. Özerdenerli onderschept slim de pass. Özerdenerli geeft de bal voor. Delorrio probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Özerdenerli zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lemes bokst de bal weg.

9e minuut.
Peula rent richting de bal. Peula passt de bal in één keer door. Bobeş geeft de bal voor. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Prato rent richting de bal. Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez passt de bal in één keer door. Paoloski rent richting de bal. Paoloski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Lemes trapt de bal weg. Gonzalvo kan de bal niet met de borst controleren. Gonzalvo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Prato passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzalez met een snelle inworp. Özerdenerli is nu in balbezit. Özerdenerli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Prato rent richting de bal. Gonzalvo onderschept slim de pass. Gonzalvo met een sublieme pass. Paoloski rent richting de bal. Paoloski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gonzalvo onderschept slim de pass. Gonzalvo met een sublieme pass. Koller probeert naar een medespeler te passen. Paoloski heeft problemen om de bal te vangen. Paoloski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Koller rent richting de bal. Koller geeft de bal voor. Daar is Özerdenerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lemes probeert naar een medespeler te passen. Bergwijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergwijn geeft een hoge lob. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Özerdenerli is nu in balbezit. Özerdenerli speelt de bal door. Paoloski rent richting de bal. Paoloski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Super starx 1:0

29e minuut.
Peula geeft een hoge lob. Özerdenerli is nu in balbezit. Özerdenerli passt de bal zonder na te denken. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Super starx 2:0

31e minuut.
Paoloski schiet op doel. Lemes met een sublieme pass. Koller kopt de bal weg. Paoloski controleert de bal met de borst. Paoloski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gonzalvo geeft een lange en hoge pass. Cánepa is nu in balbezit. Gonzalvo begaat een overtreding. Gonzalvo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Özerdenerli met een snelle inworp. Gonzalvo met een sublieme pass. Paoloski rent richting de bal. Paoloski haalt uit met een fantastische trap. Lemes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Super starx 3:0

44e minuut.
Prato bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalez geeft de bal voor. Paoloski rent richting de bal. Paoloski haalt uit met een fantastische trap. Lemes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arquitectos Unidos 20%, Super starx 80%.
Arquitectos Unidos - Super starx 3:0

47e minuut.
Weigel passt de bal in één keer door. Koller is nu in balbezit. Koller passt de bal met de wreef. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Lemes trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özerdenerli met een snelle inworp. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Super starx 4:0

56e minuut.
Peula geeft een hoge lob. Paoloski rent richting de bal. Paoloski passt de bal zonder na te denken. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Super starx 5:0

57e minuut.
Farfán met een sublieme pass. Posadas heeft problemen om de bal te vangen. Paoloski onderschept slim de pass. Paoloski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Özerdenerli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Koller de bal. Paoloski rent richting de bal. Paoloski draait met de bal, schiet en ... Lemes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Super starx 6:0

63e minuut.
Gonzalvo is nu in balbezit. Gonzalvo passt de bal in één keer door. Koller rent richting de bal. Koller geeft een lange en hoge pass. Paoloski springt en kopt de bal. Lemes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paoloski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Super starx 7:0

66e minuut.
Mederos rent richting de bal. Koller onderschept slim de pass. Koller speelt de bal door. Özerdenerli is nu in balbezit. Paoloski is nu in balbezit. Paal! Paoloski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Super starx 8:0

72e minuut.
Bergwijn heeft problemen om de bal te vangen. Bergwijn geeft de bal voor. Delorrio kopt de bal weg. Koller bereikt de bal nog maar net als eerste. Koller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Super starx 9:0

75e minuut.
Posadas kan de bal niet met de borst controleren. Peula speelt de bal door. Gonzalez met een sublieme pass. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Özerdenerli is nu in balbezit. Özerdenerli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Delorrio de bal onder controle te krijgen. Koller rent richting de bal. Koller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cánepa is nu in balbezit. Gonzalvo onderschept slim de pass. Gonzalvo speelt de bal door. Paoloski rent richting de bal. Paoloski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Paoloski verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalvo met een sublieme pass. Delorrio is nu in balbezit. Gonzalez verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cánepa controleert de bal met de borst. Gonzalvo is nu in balbezit. Paoloski is nu in balbezit. Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arquitectos Unidos - Super starx 10:0

90e minuut.
Farfán passt de bal in één keer door. Daar is Cánepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cánepa probeert naar een medespeler te passen. Paoloski rent richting de bal. Paoloski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arquitectos Unidos 13%, Super starx 87%.
Arquitectos Unidos - Super starx 10:0