Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montevideo Torque City Arquitectos Unidos
433 Tactiek Sand
40% Balbezit 60%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 52.5
average Schieten very good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Gonzalvo is nu in balbezit. Gonzalvo geeft een hoge lob. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoloski rent richting de bal. Paoloski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ballestrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdenerli onderschept slim de pass. Özerdenerli passt de bal zonder na te denken. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Özerdenerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdenerli passt de bal met de wreef. Paoloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloski schiet op doel. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Koller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Özerdenerli rent richting de bal. Paoloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloski schiet op doel. Sabio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Torque City - Arquitectos Unidos 0:1

9e minuut.
Gonzalez onderschept slim de pass. Peula is nu in balbezit. Gonzalez speelt de bal door. Klungelig pakt Paoloski de bal. Paoloski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Reyes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gonzalvo met een snelle inworp. Koller rent richting de bal. Koller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Baptista kopt de bal weg. Gonzalez heeft problemen om de bal te vangen. Gonzalez speelt de bal door. Daar is Paoloski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoloski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Özerdenerli passt de bal zonder na te denken. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez passt de bal in één keer door. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski draait met de bal, schiet en ... Sabio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Torque City - Arquitectos Unidos 0:2

20e minuut.
Koller met een sublieme pass. Gonzalvo controleert de bal met de borst. Koller rent richting de bal. Koller draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Torque City - Arquitectos Unidos 0:3

29e minuut.
Gonzalvo passt de bal in één keer door. Koller is nu in balbezit. Koller passt de bal in één keer door. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Paoloski passt de bal zonder na te denken. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez met een sublieme pass. Paoloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Guarisco kopt de bal weg. Peula is nu in balbezit. Peula passt de bal met de wreef. Paoloski rent richting de bal. Paoloski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Reyes rent richting de bal. Reyes geeft een lange en hoge pass. Bergwijn kopt de bal weg. Koller is nu in balbezit. Koller geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Jeanneau rent richting de bal. Jeanneau met een sublieme pass. Paoloski rent richting de bal. Paoloski draait met de bal, schiet en ... Ramos probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo probeert naar een medespeler te passen. Paoloski heeft problemen om de bal te vangen. Paoloski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Torque City - Arquitectos Unidos 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montevideo Torque City 85%, Arquitectos Unidos 15%.
Montevideo Torque City - Arquitectos Unidos 0:4

46e minuut.
Bergwijn is nu in balbezit. Bergwijn passt de bal met de wreef. Gonzalez speelt de bal door. Daar is Paoloski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paoloski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sabio met een harde bal richting middenveld. Jeanneau kopt de bal weg. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paoloski rent richting de bal. Paoloski schiet op doel. Sabio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Torque City - Arquitectos Unidos 0:5

60e minuut.
Paoloski heeft problemen om de bal te vangen. Paoloski passt de bal in één keer door. Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo draait met de bal, schiet en ... Sabio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Torque City - Arquitectos Unidos 0:6

64e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes speelt de bal door. Koller rent richting de bal. Koller geeft een lange en hoge pass. Paoloski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Ramos trapt de bal weg van het doel. Gonzalvo kopt de bal weg. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski schiet op doel. Sabio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Torque City - Arquitectos Unidos 0:7

66e minuut.
Baptista is nu in balbezit. Baptista probeert naar een medespeler te passen. Torino is nu in balbezit. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Guarisco heeft problemen om de bal te vangen. Gonzalez rent richting de bal. Özerdenerli rent richting de bal. Paoloski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoloski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Ballestrero rent richting de bal. Özerdenerli onderschept slim de pass. Özerdenerli probeert naar een medespeler te passen. Paoloski rent richting de bal. Paoloski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Paoloski passt de bal zonder na te denken. Gonzalvo met een sublieme pass. Daar is Gonzalez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzalez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Torque City - Arquitectos Unidos 0:8

75e minuut.
Reyes geeft de bal voor. Bergwijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeanneau met een sublieme pass. Klungelig pakt Özerdenerli de bal. Özerdenerli schiet op doel. Sabio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Özerdenerli met de inworp. Gonzalvo probeert de bal met de borst te controleren. Gonzalvo probeert naar een medespeler te passen. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gonzalez verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalez geeft de bal voor. Koller kopt de bal weg. Paoloski is nu in balbezit. Paoloski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Torque City - Arquitectos Unidos 0:9

87e minuut.
Gonzalvo passt de bal in één keer door. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez passt de bal zonder na te denken. Paoloski rent richting de bal. Paoloski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montevideo Torque City 92%, Arquitectos Unidos 8%.
Montevideo Torque City - Arquitectos Unidos 0:9