Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Franja LG AURINEGRO FC
Mi en2 Tactiek A huevoo
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.7 gemiddelde waardering 49
solide Schieten zeer goed
matig Passen solide
solide Verdedigen solide


17e minuut.
Fáez rent richting de bal. Fáez geeft de bal voor. Klungelig pakt Overbeeke de bal. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fáez met een snelle inworp. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez speelt de bal door. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Mirică rent richting de bal. Mirică geeft een hoge lob. Mielcarski verovert de bal door een tackle van achteren. Penc is nu in balbezit. Penc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mirică speelt de bal door. Soare bereikt de bal nog maar net als eerste. Soare geeft de bal voor. Licznerski kan de bal niet met de borst controleren. Penc verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rolero met de inworp. Valen rent richting de bal. Valen geeft de bal voor. Overbeeke maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Suikkari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Franja LG 65%, AURINEGRO FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Franja LG - AURINEGRO FC 0:0

50e minuut.
Mielcarski geeft een hoge lob. Inworp. Soare met de inworp. Clavelli rent richting de bal. Clavelli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Franja LG - AURINEGRO FC 1:0

63e minuut.
De La Cuesta onderschept slim de pass. Suikkari is nu in balbezit. De La Cuesta is nu in balbezit. Overbeeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Overbeeke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Franja LG - AURINEGRO FC 1:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clavelli met een snelle inworp. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică geeft een hoge lob. Penc krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Grech bokst de bal weg.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Navarro trapt de bal weg van het doel. Kołecki kopt de bal weg. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Moyaert geeft een hoge lob. Fáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáez passt de bal met de wreef. Valen bereikt de bal nog maar net als eerste. Valen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Franja LG 62%, AURINEGRO FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Franja LG - AURINEGRO FC 1:1