Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuervos Los Rengos Arachanes
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Adippe onderschept slim de pass. Adippe speelt de bal door. Szczygielski rent richting de bal. Jaurena is nu in balbezit. Jaurena haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - Los Rengos Arachanes 0:1

17e minuut.
Vilar is nu in balbezit. Adippe onderschept slim de pass. Adippe probeert naar een medespeler te passen. Szczygielski is nu in balbezit. Szczygielski schiet op doel. Sattori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Jaurena bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaurena passt de bal zonder na te denken. Szczygielski is nu in balbezit. Szczygielski draait met de bal, schiet en ... Desirello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Adippe is nu in balbezit. Adippe geeft een hoge lob. Daar is Croz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski haalt uit met een fantastische trap. Sattori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Vallarino geeft de bal voor. Pumar rent richting de bal. Pumar passt de bal in één keer door. Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski haalt uit met een fantastische trap. Sattori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - Los Rengos Arachanes 0:2

43e minuut.
Náyar heeft problemen om de bal te vangen. Jaurena rent richting de bal. Jaurena met een sublieme pass. Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuervos 67%, Los Rengos Arachanes 33%.
Cuervos - Los Rengos Arachanes 0:2

63e minuut.
Adippe speelt de bal door. Conti is nu in balbezit. Conti met een sublieme pass. Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Soruco bereikt de bal nog maar net als eerste. Waizman rent richting de bal. Soruco maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Soruco naar de kleedkamers voor een vroege douche.

84e minuut.
Graña bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumar onderschept slim de pass. Pumar met een sublieme pass. Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuervos 44%, Los Rengos Arachanes 56%.
Cuervos - Los Rengos Arachanes 0:2