Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Rengos Arachanes Monito F.C
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.4
weak Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Quiroz trapt de bal weg. Arrua kopt de bal weg. Montemurro is nu in balbezit. Montemurro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jaurena passt de bal in één keer door. Szczygielski is nu in balbezit. Zalazar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zalazar krijgt een gele kaart. Szczygielski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

12e minuut.
Cubilla geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Szczygielski de bal onder controle te krijgen. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaurena is nu in balbezit. Jaurena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Rengos Arachanes - Monito F.C 1:0

13e minuut.
Montemurro heeft problemen om de bal te vangen. Jaurena bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montemurro. Jaurena is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pumar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrua rent richting de bal. Arrua passt de bal in één keer door. Bachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Colzada probeert naar een medespeler te passen. Vidaurre kopt de bal weg. Daar is Vallarino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montemurro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montemurro draait met de bal, schiet en ... Colzada bokst de bal weg.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biscayzacú met een snelle inworp. Arrua rent richting de bal. Arrua draait met de bal, schiet en ... Colzada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Rengos Arachanes - Monito F.C 1:1

27e minuut.
Vidaurre is nu in balbezit. Jaurena onderschept slim de pass. Jaurena speelt de bal door. Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Vidaurre heeft problemen om de bal te vangen. Vidaurre speelt de bal door. Montemurro is nu in balbezit. Montemurro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Rengos Arachanes - Monito F.C 1:2

38e minuut.
Rubini met een sublieme pass. Bachini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barlocco. Barlocco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Rengos Arachanes 34%, Monito F.C 66%.
Los Rengos Arachanes - Monito F.C 1:2

47e minuut.
Rubini geeft de bal voor. Daar is Cubilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adippe met een sublieme pass. Jaurena bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaurena speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rubini zal de hoekschop nemen. Cubilla controleert de bal met de borst. Szczygielski is nu in balbezit. Szczygielski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Adippe speelt de bal door. Cubilla rent richting de bal. Cubilla probeert naar een medespeler te passen. Szczygielski is nu in balbezit. Szczygielski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vallarino rent richting de bal. Arrua begaat een overtreding. Vallarino raakt geblesseerd tijdens het duel. Vallarino met een snel genomen vrije trap. Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gentile bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentile geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Escuder de bal onder controle te krijgen. Montemurro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montemurro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumar verovert de bal door een tackle van achteren. Pumar met een sublieme pass. Jaurena rent richting de bal. Jaurena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Rengos Arachanes 27%, Monito F.C 73%.
Los Rengos Arachanes - Monito F.C 1:2