Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AURINEGRO FC Los Rengos Arachanes
A huevoo Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
15% Spel op eigen helft 85%
52 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 19.2
very good Schieten weak
very good Passen average
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Fáez neemt de hoekschop. Overbeeke kopt de bal weg. Daar is De La Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Overbeeke rent richting de bal. Overbeeke draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 1:0

11e minuut.
Rolero geeft een lange en hoge pass. Pumar heeft problemen om de bal te vangen. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Calatayud de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Alvarez heeft problemen om de bal te vangen. Alvarez met een sublieme pass. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Calatayud de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 2:0

14e minuut.
Fáez haalt uit met een fantastische trap. Colzada speelt de bal door. Rolero heeft problemen om de bal te vangen. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rolero met de inworp. Valen rent richting de bal. Valen passt de bal met de wreef. Daar is Overbeeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fáez met een snelle inworp. Valen rent richting de bal. Valen geeft een lange en hoge pass. Overbeeke rent richting de bal. Overbeeke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 3:0

25e minuut.
De La Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. De La Cuesta speelt de bal door. Escuder is nu in balbezit. Overbeeke verovert de bal door een tackle van achteren. Overbeeke draait met de bal, schiet en ... Colzada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Escuder kopt de bal weg. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta passt de bal zonder na te denken. Overbeeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Overbeeke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Fáez geeft de bal voor. Calatayud kopt de bal weg. Escuder probeert de bal aan de voet te houden. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Pumar geeft een hoge lob. Kołecki rent richting de bal. Kołecki passt de bal in één keer door. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Valen geeft de bal voor. De La Cuesta kopt de bal weg. Klungelig pakt Escuder de bal. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Adippe verovert de bal door een tackle van achteren. Kołecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołecki passt de bal in één keer door. Overbeeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Overbeeke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Rolero kopt de bal weg. Adippe heeft problemen om de bal te vangen. Kołecki speelt de bal door. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 4:0

40e minuut.
Valen passt de bal met de wreef. Rolero rent richting de bal. Rolero geeft de bal voor. Daar is Overbeeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Overbeeke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 5:0

41e minuut.
Colzada probeert naar een medespeler te passen. Valen kan de bal niet met de borst controleren. Valen met een sublieme pass. Overbeeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Overbeeke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURINEGRO FC 18%, Los Rengos Arachanes 82%.
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 5:0

47e minuut.
Licznerski geeft een hoge lob. Overbeeke kopt de bal weg. Fáez geeft een lange en hoge pass. Rolero heeft problemen om de bal te vangen. Rolero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Escuder met een harde bal richting middenveld. Rolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Adippe met een sublieme pass. Rolero geeft een hoge lob. Overbeeke maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Overbeeke is nu in balbezit. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Overbeeke rent richting de bal. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Jaurena kopt de bal weg. Mielcarski rent richting de bal. Mielcarski passt de bal met de wreef. Rolero rent richting de bal. Rolero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colzada trapt de bal weg. Rolero kopt de bal weg. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Colzada bokst de bal weg. Overbeeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Overbeeke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 6:0

60e minuut.
Daar is Kołecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáez met een sublieme pass. Overbeeke rent richting de bal. Overbeeke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 7:0

61e minuut.
Szczygielski passt de bal in één keer door. Pumar is nu in balbezit. Overbeeke onderschept slim de pass. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 8:0

65e minuut.
Kołecki probeert naar een medespeler te passen. Rolero rent richting de bal. Rolero speelt de bal door. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 9:0

67e minuut.
Calatayud heeft problemen om de bal te vangen. Calatayud geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fáez met de inworp. Valen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Barlocco probeert de bal met de borst te controleren. Fáez rent richting de bal. Fáez schiet op doel. Overbeeke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 10:0

72e minuut.
Valen verovert de bal door een tackle van achteren. Valen passt de bal in één keer door. Rolero rent richting de bal. Rolero geeft de bal voor. Overbeeke maakt een snoekduik en kopt de bal. Colzada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fáez zal de hoekschop nemen. Overbeeke heeft problemen om de bal te vangen. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Paal! Overbeeke heeft problemen om de bal te vangen. Overbeeke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Adippe passt de bal met de wreef. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez passt de bal zonder na te denken. Rolero geeft de bal voor. Overbeeke springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mielcarski geeft een hoge lob. De La Cuesta kopt de bal weg. Daar is Pumar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Colzada trapt de bal weg. Rolero kopt de bal weg. Klungelig pakt De La Cuesta de bal. De La Cuesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Colzada trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvarez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fáez is nu in balbezit. Fáez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Rolero de bal. Rolero geeft de bal voor. Overbeeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Overbeeke schiet op doel. Colzada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 11:0

84e minuut.
De La Cuesta onderschept slim de pass. De La Cuesta passt de bal met de wreef. Overbeeke rent richting de bal. Overbeeke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 12:0

85e minuut.
Szczygielski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rolero de bal. Rolero speelt de bal door. Overbeeke rent richting de bal. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Colzada probeert naar een medespeler te passen. Szczygielski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kołecki. Kołecki krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Klungelig pakt Kołecki de bal. Kołecki geeft een hoge lob. Overbeeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap. Colzada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURINEGRO FC 12%, Los Rengos Arachanes 88%.
AURINEGRO FC - Los Rengos Arachanes 13:0