Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Rengos Arachanes CAPEÑAROL
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 28.7
weak Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Canobbio onderschept slim de pass. Canobbio met een sublieme pass. Burguez is nu in balbezit. Burguez haalt uit met een fantastische trap. Colzada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Rengos Arachanes - CAPEÑAROL 0:1

35e minuut.
Cubilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubilla geeft een lange en hoge pass. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygielski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Rengos Arachanes 67%, CAPEÑAROL 33%.
Los Rengos Arachanes - CAPEÑAROL 0:1

54e minuut.
Mallea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burguez rent richting de bal. Burguez passt de bal met de wreef. Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Madrid is nu in balbezit. Madrid probeert naar een medespeler te passen. Burguez rent richting de bal. Burguez haalt uit met een fantastische trap. Colzada probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Buenaventura passt de bal in één keer door. Daar is Madrid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrid speelt de bal door. Burguez rent richting de bal. Burguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Rengos Arachanes - CAPEÑAROL 0:2

70e minuut.
Vallarino is nu in balbezit. Vallarino geeft een hoge lob. Buendía is nu in balbezit. Szczygielski onderschept slim de pass. Szczygielski schiet op doel. Pambasso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Poggi onderschept slim de pass. Poggi geeft een hoge lob. Cubilla probeert de bal aan de voet te houden. Buenaventura is nu in balbezit. Buenaventura geeft een hoge lob. Colzada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Rengos Arachanes 59%, CAPEÑAROL 41%.
Los Rengos Arachanes - CAPEÑAROL 0:2