Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuervos La Franja LG
Normal Tactiek Mi en2
34% Balbezit 66%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 41.4
weak Schieten formidable
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Soare speelt de bal door. Preza is nu in balbezit. Penc rent richting de bal. Penc draait met de bal, schiet en ... Sattori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:1

6e minuut.
Piazza probeert naar een medespeler te passen. Preza rent richting de bal. Preza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Penc de bal. Penc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sattori trapt de bal weg van het doel. Parthenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Parthenis met een sublieme pass. Preza rent richting de bal. Preza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Preza speelt de bal door. Daar is Penc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conti bereikt de bal nog maar net als eerste. Penc verovert de bal door een tackle van achteren. Penc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:2

8e minuut.
Vilar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Náyar rent richting de bal. Preza verovert de bal door een tackle van achteren. Preza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:3

14e minuut.
Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelli geeft de bal voor. Preza rent richting de bal. Preza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:4

15e minuut.
Graña kan de bal niet met de borst controleren. Penc met een sublieme pass. Preza is nu in balbezit. Preza schiet op doel. Desirello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Soare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică passt de bal zonder na te denken. Penc bereikt de bal nog maar net als eerste. Penc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Preza de bal. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Preza verovert de bal door een tackle van achteren. Preza haalt uit met een fantastische trap. Sattori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:5

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sattori trapt de bal weg. Mirică kopt de bal weg. Penc bereikt de bal nog maar net als eerste. Penc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mirică met een sublieme pass. Penc is nu in balbezit. Penc passt de bal in één keer door. Preza rent richting de bal. Preza schiet op doel. Sattori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Penc de bal. Penc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Penc is nu in balbezit. Penc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:6

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Clavelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavelli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Náyar de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mirică met een sublieme pass. Soare met een sublieme pass. Preza is nu in balbezit. Preza draait met de bal, schiet en ... Sattori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:7

31e minuut.
Preza probeert naar een medespeler te passen. Penc kan de bal niet met de borst controleren. Graña is nu in balbezit. Penc verovert de bal door een tackle van achteren. Penc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Croz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirică met een snelle inworp. Clavelli rent richting de bal. Clavelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Náyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică onderschept slim de pass. Mirică probeert naar een medespeler te passen. Preza rent richting de bal. Preza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:8

36e minuut.
Ganea heeft problemen om de bal te vangen. Soare met een sublieme pass. Penc speelt de bal door. Preza rent richting de bal. Preza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Soare passt de bal zonder na te denken. Penc bereikt de bal nog maar net als eerste. Penc passt de bal met de wreef. Preza rent richting de bal. Preza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:9

40e minuut.
Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Waizman begaat een overtreding. Clavelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Mirică zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Penc is nu in balbezit. Penc schiet op doel. Sattori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:10

42e minuut.
Suikkari probeert naar een medespeler te passen. Moyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyaert geeft een hoge lob. Clavelli rent richting de bal. Clavelli geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:11

45e minuut.
Náyar rent richting de bal. Clavelli verovert de bal door een tackle van achteren. Clavelli met een sublieme pass. Penc heeft problemen om de bal te vangen. Penc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuervos 82%, La Franja LG 18%.
Cuervos - La Franja LG 0:11

47e minuut.
Clavelli rent richting de bal. Clavelli passt de bal in één keer door. Penc bereikt de bal nog maar net als eerste. Penc schiet op doel. Desirello probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Clavelli is nu in balbezit. Clavelli geeft een hoge lob. Daar is Soare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penc is nu in balbezit. Penc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:12

62e minuut.
Ganea geeft een hoge lob. Croz heeft problemen om de bal te vangen. Preza is nu in balbezit. Preza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:13

63e minuut.
Soare probeert naar een medespeler te passen. Preza rent richting de bal. Waizman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waizman krijgt een gele kaart. Preza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mirică komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:14

69e minuut.
Mirică geeft de bal voor. Graña kopt de bal weg. Clavelli is nu in balbezit. Clavelli schiet op doel. Sattori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Doeltrap. Sattori trapt de bal weg. Mirică kopt de bal weg. Penc heeft problemen om de bal te vangen. Penc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuervos - La Franja LG 0:15

71e minuut.
Klungelig pakt Vilar de bal. Graña rent richting de bal. Preza verovert de bal door een tackle van achteren. Penc bereikt de bal nog maar net als eerste. Penc haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Náyar probeert naar een medespeler te passen. Mirică kan de bal niet met de borst controleren. Mirică speelt de bal door. Daar is Preza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Náyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică rent richting de bal. Mirică met een sublieme pass. Clavelli is nu in balbezit. Clavelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Parthenis geeft de bal voor. Preza kopt de bal weg. Klungelig pakt Conti de bal. Penc rent richting de bal. Penc haalt uit met een fantastische trap. Sattori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Soare rent richting de bal. Soare passt de bal zonder na te denken. Preza heeft problemen om de bal te vangen. Penc is nu in balbezit. Penc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuervos 83%, La Franja LG 17%.
Cuervos - La Franja LG 0:15