Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Franja LG Cuervos
Mi en2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 15.6
solid Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Soare met een sublieme pass. Penc met een sublieme pass. Clavelli rent richting de bal. Clavelli schiet op doel. Sattori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ganea verovert de bal door een tackle van achteren. Ganea speelt de bal door. Goldman rent richting de bal. Penc is nu in balbezit. Penc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lisino de bal. Penc rent richting de bal. Penc haalt uit met een fantastische trap. Sattori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
La Franja LG - Cuervos 1:0

7e minuut.
Canavessi probeert naar een medespeler te passen. Mirică rent richting de bal. Mirică speelt de bal door. Clavelli is nu in balbezit. Clavelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mirică met de inworp. Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavessi is nu in balbezit. Clavelli onderschept slim de pass. Clavelli geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Baldi heeft problemen om de bal te vangen. Mirică bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirică passt de bal in één keer door. Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Goldman is nu in balbezit. Goldman speelt de bal door. Penc is nu in balbezit. Penc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Franja LG - Cuervos 2:0

20e minuut.
Parthenis onderschept slim de pass. Parthenis passt de bal zonder na te denken. Goldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Penc is nu in balbezit. Penc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Desirello met een harde bal richting middenveld. Soare kopt de bal weg. Goldman bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Croz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clavelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mirică de bal. Mirică met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Canavessi is nu in balbezit. Mirică met een sublieme pass. Soare probeert naar een medespeler te passen. Penc rent richting de bal. Penc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Goldman haalt uit met een fantastische trap. Croz speelt de bal door. Daar is Conti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penc is nu in balbezit. Penc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Goldman rent richting de bal. Goldman haalt uit met een fantastische trap. Sattori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Franja LG - Cuervos 3:0

37e minuut.
Suikkari is nu in balbezit. Suikkari geeft een lange en hoge pass. Penc is nu in balbezit. Klungelig pakt Penc de bal. Penc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Conti heeft problemen om de bal te vangen. Penc is nu in balbezit. Penc passt de bal met de wreef. Goldman rent richting de bal. Goldman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Penc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Azurduy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Franja LG 22%, Cuervos 78%.
La Franja LG - Cuervos 3:0

46e minuut.
Lisino passt de bal met de wreef. Conti bereikt de bal nog maar net als eerste. Conti passt de bal zonder na te denken. Soare rent richting de bal. Soare geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Sattori trapt de bal weg. Clavelli kopt de bal weg. Daar is Croz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldman rent richting de bal. Sattori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Mirică kopt de bal weg. Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldman rent richting de bal. Goldman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Franja LG - Cuervos 4:0

60e minuut.
Goldman rent richting de bal. Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldman verovert de bal door een tackle van achteren. Goldman draait met de bal, schiet en ... Sattori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Franja LG - Cuervos 5:0

62e minuut.
Mirică geeft een hoge lob. Daar is Azurduy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goldman is nu in balbezit. Goldman haalt uit met een fantastische trap. Sattori probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Conti de bal. Azurduy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azurduy geeft een lange en hoge pass. Goldman is nu in balbezit. Goldman haalt uit met een fantastische trap. Sattori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soare met een snelle inworp. Clavelli is nu in balbezit. Azurduy rent richting de bal. Azurduy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Croz is nu in balbezit. Croz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clavelli met de inworp. Mirică geeft de bal voor. Sattori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Sattori trapt de bal weg. Inworp. Clavelli met de inworp. Mirică geeft een lange en hoge pass. Goldman krijgt zijn hoofd ertegen. Sattori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Lisino rent richting de bal. Goldman onderschept slim de pass. Goldman probeert naar een medespeler te passen. Azurduy heeft problemen om de bal te vangen. Azurduy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Goldman de bal. Goldman geeft de bal voor. Clavelli rent richting de bal. Clavelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Franja LG - Cuervos 6:0

89e minuut.
Inworp. Soare met de inworp. Clavelli geeft een lange en hoge pass. Goldman rent richting de bal. Goldman schiet op doel. Sattori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Desirello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azurduy rent richting de bal. Azurduy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Franja LG 14%, Cuervos 86%.
La Franja LG - Cuervos 6:0