Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AURINEGRO FC Cuervos
A huevoo Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
61 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 16
excellent Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Croz bereikt de bal nog maar net als eerste. Croz speelt de bal door. De La Cuesta rent richting de bal. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De La Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. De La Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Rolero speelt de bal door. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kołecki onderschept slim de pass. Rolero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Conti de bal. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 1:0

10e minuut.
Valen passt de bal in één keer door. Daar is Rolero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolero speelt de bal door. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta schiet op doel. Sattori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 2:0

13e minuut.
Valen bereikt de bal nog maar net als eerste. Valen geeft een hoge lob. Daar is Croz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fáez heeft problemen om de bal te vangen. Overbeeke rent richting de bal. Kołecki met een sublieme pass. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Valen passt de bal in één keer door. Fáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáez met een sublieme pass. Overbeeke rent richting de bal. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Overbeeke springt en kopt de bal. Sattori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 3:0

19e minuut.
Alvarez speelt de bal door. Rolero is nu in balbezit. Rolero passt de bal met de wreef. Overbeeke rent richting de bal. Overbeeke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 4:0

21e minuut.
Náyar probeert naar een medespeler te passen. Rolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolero passt de bal in één keer door. Overbeeke rent richting de bal. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap. Sattori bokst de bal weg.

21e minuut.
Croz geeft een hoge lob. Kołecki is nu in balbezit. Kołecki geeft een hoge lob. Overbeeke rent richting de bal. Overbeeke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rolero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De La Cuesta is nu in balbezit. Náyar begaat een overtreding. Náyar krijgt een gele kaart. De La Cuesta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kołecki met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Overbeeke krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Desirello met een sublieme pass. Conti heeft problemen om de bal te vangen. Fáez met een sublieme pass. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 5:0

29e minuut.
Rolero met een snelle inworp. Valen rent richting de bal. Valen geeft de bal voor. Overbeeke krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fáez speelt de bal door. Rolero is nu in balbezit. Rolero speelt de bal door. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 6:0

32e minuut.
Kołecki heeft problemen om de bal te vangen. Kołecki met een sublieme pass. Rolero speelt de bal door. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 7:0

33e minuut.
Valen passt de bal met de wreef. Fáez probeert naar een medespeler te passen. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke draait met de bal, schiet en ... Sattori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 8:0

37e minuut.
Fáez kopt de bal weg. Klungelig pakt Overbeeke de bal. Croz rent richting de bal. Overbeeke verovert de bal door een tackle van achteren. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta passt de bal in één keer door. Daar is Overbeeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap. Sattori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURINEGRO FC 16%, Cuervos 84%.
AURINEGRO FC - Cuervos 9:0

46e minuut.
Fáez met de inworp. Valen bereikt de bal nog maar net als eerste. Valen probeert naar een medespeler te passen. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Náyar is nu in balbezit. Valen verovert de bal door een tackle van achteren. Valen passt de bal met de wreef. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Waizman is nu in balbezit. Waizman passt de bal zonder na te denken. Overbeeke rent richting de bal. Overbeeke draait met de bal, schiet en ... Sattori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 10:0

51e minuut.
Kołecki kopt de bal weg. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta passt de bal met de wreef. Overbeeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Overbeeke schiet op doel. Sattori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 11:0

53e minuut.
Klungelig pakt Valen de bal. Kołecki is nu in balbezit. Kołecki geeft de bal voor. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 12:0

55e minuut.
Overbeeke passt de bal zonder na te denken. Fáez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Náyar de bal. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke draait met de bal, schiet en ... Sattori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 13:0

56e minuut.
De La Cuesta passt de bal in één keer door. Rolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolero probeert naar een medespeler te passen. Overbeeke rent richting de bal. Overbeeke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kołecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kołecki probeert naar een medespeler te passen. Overbeeke is nu in balbezit. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sattori met een harde bal richting middenveld. Valen kopt de bal weg. Overbeeke heeft problemen om de bal te vangen. Overbeeke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 14:0

60e minuut.
Piazza speelt de bal door. Daar is Vilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rolero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolero passt de bal met de wreef. Overbeeke bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 15:0

64e minuut.
Náyar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mielcarski de bal onder controle te krijgen. Mielcarski geeft een lange en hoge pass. Overbeeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Overbeeke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 16:0

68e minuut.
Fáez geeft de bal voor. Overbeeke rent richting de bal. Desirello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Desirello krijgt een gele kaart. Overbeeke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De La Cuesta legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 17:0

71e minuut.
Fáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fáez geeft een hoge lob. Rolero heeft problemen om de bal te vangen. Overbeeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 18:0

73e minuut.
Kołecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Rolero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolero geeft de bal voor. Daar is Overbeeke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap. Sattori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fáez neemt de hoekschop. Overbeeke maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 19:0

74e minuut.
Piazza met een sublieme pass. Vilar is nu in balbezit. Vilar passt de bal met de wreef. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 20:0

75e minuut.
Mielcarski geeft een lange en hoge pass. Overbeeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Desirello verovert de bal door een tackle van achteren. De La Cuesta onderschept slim de pass. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rolero kopt de bal weg. Klungelig pakt De La Cuesta de bal. De La Cuesta met een sublieme pass. Klungelig pakt Overbeeke de bal. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap. Sattori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Kołecki geeft een lange en hoge pass. Overbeeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Overbeeke speelt de bal door. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Waizman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Cuesta met een sublieme pass. Desirello is nu in balbezit. Overbeeke verovert de bal door een tackle van achteren. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap. Sattori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fáez heeft problemen om de bal te vangen. Fáez passt de bal zonder na te denken. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 21:0

86e minuut.
Sattori met een sublieme pass. Mielcarski kopt de bal weg. De La Cuesta heeft problemen om de bal te vangen. Rolero is nu in balbezit. Rolero geeft een lange en hoge pass. Sattori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 22:0

88e minuut.
Rolero rent richting de bal. Rolero geeft een lange en hoge pass. Overbeeke rent richting de bal. Overbeeke draait met de bal, schiet en ... Sattori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 23:0

89e minuut.
De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta passt de bal zonder na te denken. Overbeeke rent richting de bal. Overbeeke schiet op doel. Sattori maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AURINEGRO FC - Cuervos 24:0

90e minuut.
Klungelig pakt Vilar de bal. Vilar passt de bal in één keer door. Lisino bereikt de bal nog maar net als eerste. Overbeeke onderschept slim de pass. Overbeeke haalt uit met een fantastische trap. Sattori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fáez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De La Cuesta is nu in balbezit. Overbeeke is nu in balbezit. Overbeeke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AURINEGRO FC 8%, Cuervos 92%.
AURINEGRO FC - Cuervos 24:0