Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perdomius FC Pueblo obrero
Nueva probar Tactiek 442 clásica
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
53.1 gemiddelde waardering 46.7
excellent Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Russo heeft problemen om de bal te vangen. Radzikołek is nu in balbezit. Radzikołek passt de bal in één keer door. Ranov rent richting de bal. Ranov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kallmann probeert naar een medespeler te passen. van Hofwegen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hofwegen probeert naar een medespeler te passen. Tevreden rent richting de bal. Tevreden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Radzikołek geeft een lange en hoge pass. Şuşoi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tevreden geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Holah krijgt zijn hoofd ertegen. Bălaşa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Bentancour kopt de bal weg. Radzikołek is nu in balbezit. Radzikołek passt de bal zonder na te denken. Tevreden rent richting de bal. Tevreden draait met de bal, schiet en ... Bălaşa bokst de bal weg.

14e minuut.
Kallmann onderschept slim de pass. Soto speelt de bal door. Holah is nu in balbezit. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov draait met de bal, schiet en ... Bălaşa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ranov verovert de bal door een tackle van achteren. Ranov passt de bal met de wreef. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah draait met de bal, schiet en ... Bălaşa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Pueblo obrero 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Zavattero de bal. Zavattero geeft de bal voor. Ranov kopt de bal weg. Holah is nu in balbezit. Holah haalt uit met een fantastische trap. Bălaşa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kallmann met de inworp. Ranov rent richting de bal. Ranov passt de bal met de wreef. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Pueblo obrero 2:0

31e minuut.
Ranov onderschept slim de pass. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov is nu in balbezit. Ranov draait met de bal, schiet en ... Bălaşa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - Pueblo obrero 3:0

34e minuut.
Skrzek geeft de bal voor. Inworp. Kallmann met de inworp. Holah rent richting de bal. Holah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
van Hofwegen rent richting de bal. van Hofwegen geeft een lange en hoge pass. Daar is Skrzek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tevreden onderschept slim de pass. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Trashorras passt de bal zonder na te denken. Lenzo is nu in balbezit. Bentancour maakt een afschuwelijke overtreding. Bentancour krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Kallmann rent richting de bal. Kallmann probeert naar een medespeler te passen. Holah is nu in balbezit. Holah draait met de bal, schiet en ... Bălaşa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdomius FC 26%, Pueblo obrero 74%.
Perdomius FC - Pueblo obrero 3:0

58e minuut.
Kallmann geeft een hoge lob. Bălaşa met een sublieme pass. Zavattero kopt de bal weg. Ranov controleert de bal met de borst. Ranov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ghica stond buitenspel. Fernández Hinojosa komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Russo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tevreden met een snelle inworp. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Radzikołek passt de bal met de wreef. Holah heeft problemen om de bal te vangen. Kibaradam begaat een overtreding. Holah is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. van Hofwegen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdomius FC 19%, Pueblo obrero 81%.
Perdomius FC - Pueblo obrero 3:0