Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montevideo Rangers F.C Perdomius FC
Attack Tactiek Nueva probar
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
44.8 gemiddelde waardering 52.9
adequate Schieten very good
adequate Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Barkay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Väntsi komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Piquionne passt de bal zonder na te denken. Mordak speelt de bal door. Šenkyřík rent richting de bal. Ranov onderschept slim de pass. Ranov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Tota verovert de bal door een tackle van achteren. Tota passt de bal zonder na te denken. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha schiet op doel. Zeev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov passt de bal zonder na te denken. Holah is nu in balbezit. Holah schiet op doel. Kaarlimäe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - Perdomius FC 0:1

27e minuut.
Ranov heeft problemen om de bal te vangen. Ranov passt de bal zonder na te denken. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah is nu in balbezit. Holah draait met de bal, schiet en ... Kaarlimäe bokst de bal weg.

29e minuut.
Zavattero bereikt de bal nog maar net als eerste. Csillag onderschept slim de pass. Csillag passt de bal in één keer door. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha schiet op doel. Zeev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ranov probeert naar een medespeler te passen. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dráb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mordak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ranov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Radzikołek neemt vlug de vrije trap. Holah kopt de bal weg. Dráb probeert de bal aan de voet te houden. Holah rent richting de bal. Holah draait met de bal, schiet en ... Kaarlimäe bokst de bal weg.

39e minuut.
Zavattero geeft de bal voor. Mordak kopt de bal weg. Holah is nu in balbezit. Holah haalt uit met een fantastische trap. Kaarlimäe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - Perdomius FC 0:2

42e minuut.
Daar is Piquionne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha probeert naar een medespeler te passen. Tota bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montevideo Rangers F.C 61%, Perdomius FC 39%.
Montevideo Rangers F.C - Perdomius FC 0:2

47e minuut.
Radzikołek passt de bal zonder na te denken. Zavattero heeft problemen om de bal te vangen. Zavattero probeert naar een medespeler te passen. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
van Hofwegen heeft problemen om de bal te vangen. van Hofwegen geeft een hoge lob. Šenkyřík probeert de bal aan de voet te houden. Mordak rent richting de bal. Mordak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Piquionne passt de bal zonder na te denken. Ranov rent richting de bal. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ... Kaarlimäe probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Daar is Väntsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranov rent richting de bal. Ranov passt de bal in één keer door. Mordak is nu in balbezit. Mordak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Kallmann komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ranov rent richting de bal. Holah is nu in balbezit. Ranov met een sublieme pass. Kallmann rent richting de bal. Kallmann haalt uit met een fantastische trap. Kaarlimäe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov probeert naar een medespeler te passen. Kallmann rent richting de bal. Kallmann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Piquionne speelt de bal door. Ranov rent richting de bal. Ranov passt de bal in één keer door. Kallmann is nu in balbezit. Kallmann schiet op doel. Kaarlimäe bokst de bal weg.

88e minuut.
Daar is Bogdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamonha rent richting de bal. Bogdan begaat een overtreding. Bogdan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montevideo Rangers F.C 79%, Perdomius FC 21%.
Montevideo Rangers F.C - Perdomius FC 0:2