Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7 Estrellas Pueblo obrero
Volvimos Tactiek 442 clásica
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 44.5
adequate Schieten solid
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Ghica passt de bal zonder na te denken. Charles rent richting de bal. Charles passt de bal in één keer door. Huy Trung rent richting de bal. Huy Trung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dumortier met een snelle inworp. Trashorras bereikt de bal nog maar net als eerste. Trashorras geeft een hoge lob. Daar is Walczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Skrzek onderschept slim de pass. Skrzek geeft een lange en hoge pass. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Głuszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gremista rent richting de bal. Trashorras rent richting de bal. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles schiet op doel. Głuszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - Pueblo obrero 0:1

33e minuut.
Bengua is nu in balbezit. Bengua geeft de bal voor. Daar is Bjelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Trung schiet op doel. Głuszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adoua heeft problemen om de bal te vangen. Huy Trung is nu in balbezit. Huy Trung draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pimienta probeert naar een medespeler te passen. Charles kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaňák de bal. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica draait met de bal, schiet en ... Głuszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek geeft een hoge lob. Ćelović rent richting de bal. Ćelović geeft een hoge lob. Huy Trung maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Śmieszek trapt de bal weg. Trashorras kopt de bal weg. Charles met een sublieme pass. Ghica rent richting de bal. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - Pueblo obrero 0:2

44e minuut.
Bjelić rent richting de bal. Ghica onderschept slim de pass. Huy Trung is nu in balbezit. Huy Trung haalt uit met een fantastische trap. Głuszak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - Pueblo obrero 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 Estrellas 46%, Pueblo obrero 54%.
7 Estrellas - Pueblo obrero 0:3

46e minuut.
Grala komt het veld opgelopen. Miodopolski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Chozas met een sublieme pass. Trashorras bereikt de bal nog maar net als eerste. Trashorras passt de bal in één keer door. Ghica rent richting de bal. Ghica draait met de bal, schiet en ... Głuszak bokst de bal weg.

56e minuut.
Klungelig pakt Charles de bal. Charles geeft de bal voor. Huy Trung rent richting de bal. Ghica is nu in balbezit. Ghica haalt uit met een fantastische trap. Paal! Huy Trung is nu in balbezit. Huy Trung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - Pueblo obrero 0:4

57e minuut.
Adoua is nu in balbezit. Charles onderschept slim de pass. Charles geeft een hoge lob. Ghica maakt een snoekduik en kopt de bal. Głuszak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - Pueblo obrero 0:5

71e minuut.
Bengua verovert de bal door een tackle van achteren. Trashorras rent richting de bal. Trashorras geeft de bal voor. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Dumortier probeert naar een medespeler te passen. Grala rent richting de bal. Grala passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trashorras de bal. Dumortier geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Adoua rent richting de bal. Adoua geeft een lange en hoge pass. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Walczak probeert naar een medespeler te passen. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćelović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ćelović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 Estrellas 43%, Pueblo obrero 57%.
7 Estrellas - Pueblo obrero 0:5