Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Rosadera Futbol Club Deamon FC
Delantera Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.7 gemiddelde waardering 16.3
matig Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Terevinto de bal onder controle te krijgen. Terevinto geeft een lange en hoge pass. Inworp. Taibo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patiño geeft de bal voor. Hierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hierro speelt de bal door. Silvera kopt de bal weg. Mattozo probeert de bal aan de voet te houden. Beron is nu in balbezit. Beron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Renjel is nu in balbezit. Renjel passt de bal met de wreef. Filipovich is nu in balbezit. Odriozola verovert de bal door een tackle van achteren. Odriozola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Preza kopt de bal weg. Daar is Nuei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuei met een sublieme pass. Beron bereikt de bal nog maar net als eerste. Beron haalt uit met een fantastische trap. Guidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Futbol Club 60%, Deamon FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Rosadera Futbol Club - Deamon FC 0:0

63e minuut.
Taibo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orozco met de inworp. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Futbol Club 46%, Deamon FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Rosadera Futbol Club - Deamon FC 0:0