Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pueblo obrero Montevideo Rangers F.C
442 clásica Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 44.2
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


18e minuut.
Mikołajski onderschept slim de pass. Huy Trung is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikołajski. Huy Trung moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Huy Trung kan niet meer verder spelen. Szura komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Chozas passt de bal zonder na te denken. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szura de bal. Szura schiet op doel. Kaarlimäe bokst de bal weg.

35e minuut.
Charles geeft de bal voor. Csillag is nu in balbezit. Chozas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chozas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo obrero 58%, Montevideo Rangers F.C 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pueblo obrero - Montevideo Rangers F.C 0:0

48e minuut.
Trashorras speelt de bal door. Chozas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkay rent richting de bal. Csillag is nu in balbezit. Csillag passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chozas met de inworp. Charles speelt de bal door. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ... Kaarlimäe bokst de bal weg.

64e minuut.
Barkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles onderschept slim de pass. Charles speelt de bal door. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura draait met de bal, schiet en ... Kaarlimäe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Mikołajski geeft een lange en hoge pass. Chozas kopt de bal weg. Barkay is nu in balbezit. Charles onderschept slim de pass. Charles geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagáth begaat een overtreding. Szura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Charles wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Sagáth de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Charles met een sublieme pass. Dráb is nu in balbezit. Dráb geeft de bal voor. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha draait met de bal, schiet en ... Pimienta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Szura met een sublieme pass. Ghica is nu in balbezit. Dráb rent richting de bal. Ghica onderschept slim de pass. Ghica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Charles onderschept slim de pass. Charles speelt de bal door. Szura is nu in balbezit. Szura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo obrero 49%, Montevideo Rangers F.C 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pueblo obrero - Montevideo Rangers F.C 0:0