Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montevideo Rangers F.C Pueblo obrero
Attack Tactiek 442 clásica
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 45.5
redelijk Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


15e minuut.
Chozas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kibaradam komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Charles is nu in balbezit. Charles speelt de bal door. Ghica met een sublieme pass. Lenzo rent richting de bal. Lenzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kibaradam bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota onderschept slim de pass. Tota passt de bal met de wreef. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha haalt uit met een fantastische trap. Bălaşa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ghica is nu in balbezit. Mikołajski verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajski geeft de bal voor. Szabo is nu in balbezit. Szabo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Csillag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barkay raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barkay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Trashorras probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Šenkyřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles onderschept slim de pass. Charles speelt de bal door. Daar is Lenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montevideo Rangers F.C 51%, Pueblo obrero 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Montevideo Rangers F.C - Pueblo obrero 0:0

47e minuut.
Charles rent richting de bal. Charles passt de bal zonder na te denken. Dráb is nu in balbezit. Ghica onderschept slim de pass. Ghica draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Sagáth geeft een lange en hoge pass. Soto is nu in balbezit. Soto passt de bal met de wreef. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Russo geeft een hoge lob. Ghica probeert naar een medespeler te passen. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo schiet op doel. Kaarlimäe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - Pueblo obrero 0:1

80e minuut.
Charles rent richting de bal. Charles passt de bal met de wreef. Sagáth heeft problemen om de bal te vangen. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo draait met de bal, schiet en ... Kaarlimäe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montevideo Rangers F.C 46%, Pueblo obrero 54%.
Montevideo Rangers F.C - Pueblo obrero 0:1