Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perdomius FC 7 Estrellas
Nueva probar Tactiek Volvimos
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 45.1
very good Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Dumortier met een sublieme pass. Bożyk rent richting de bal. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier geeft een hoge lob. Vrančić springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Piquionne begaat een overtreding. Dumortier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaňák met een snel genomen vrije trap. Vrančić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bjelić heeft problemen om de bal te vangen. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelić onderschept slim de pass. Holah rent richting de bal. Holah haalt uit met een fantastische trap. Głuszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Radzikołek met een sublieme pass. Piquionne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gremista begaat een overtreding. Gremista krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Adoua geeft een lange en hoge pass. Radzikołek rent richting de bal. Radzikołek passt de bal met de wreef. Mordak rent richting de bal. Mordak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Radzikołek passt de bal zonder na te denken. van Hofwegen rent richting de bal. van Hofwegen passt de bal in één keer door. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Špis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prałat. Špis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adoua zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vrančić springt en kopt de bal. Zeev bokst de bal weg.

27e minuut.
Klungelig pakt Śmieszek de bal. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mordak de bal. Mordak draait met de bal, schiet en ... Głuszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Zavattero kopt de bal weg. Piquionne is nu in balbezit. Piquionne geeft de bal voor. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bentancour bereikt de bal nog maar net als eerste. Bentancour geeft een lange en hoge pass. van Hofwegen kopt de bal weg. Holah rent richting de bal. Holah schiet op doel. Głuszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ranov rent richting de bal. Ranov haalt uit met een fantastische trap. Głuszak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdomius FC 27%, 7 Estrellas 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perdomius FC - 7 Estrellas 0:0

46e minuut.
Miodopolski komt het veld opgelopen. Grala komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Śmieszek onderschept slim de pass. Śmieszek geeft de bal voor. Grala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ranov is nu in balbezit. Ranov haalt uit met een fantastische trap. Głuszak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Bjelić onderschept slim de pass. Bjelić geeft een lange en hoge pass. Prałat geeft een hoge lob. Holah is nu in balbezit. Holah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Kallmann komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Radzikołek de bal. Miodopolski is nu in balbezit. Miodopolski passt de bal met de wreef. Kallmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Špis kopt de bal weg. Zavattero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grala. Zavattero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdomius FC 43%, 7 Estrellas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Perdomius FC - 7 Estrellas 0:0