Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Rosadera Futbol Club Montevideo Rangers F.C
Delantera Tactiek Attack
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 38.8
zwak Schieten goed
hopeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Canessa geeft de bal voor. Inworp. Csillag met een snelle inworp. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Csillag rent richting de bal. Csillag geeft een hoge lob. Tota probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Beron de bal onder controle te krijgen. Mikołajski rent richting de bal. Met opzet legt Renjel zijn tegenspeler op de grond. Renjel krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Csillag bereikt de bal nog maar net als eerste. Csillag passt de bal met de wreef. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha schiet op doel. Hierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Montevideo Rangers F.C 0:1

13e minuut.
Csillag rent richting de bal. Canessa rent richting de bal. Csillag tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canessa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Canessa kan niet meer verder spelen.

17e minuut.
Szabo passt de bal met de wreef. Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terevinto. Cissé raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cissé kan niet meer verder spelen. Väntsi komt het veld opgelopen. Šenkyřík zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Montevideo Rangers F.C 0:2

18e minuut.
Terevinto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Väntsi met de inworp. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Tota kopt de bal weg. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Savia begaat een overtreding. Savia krijgt een gele kaart. Pamonha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tota neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pamonha maakt een snoekduik en kopt de bal. Hierro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Montevideo Rangers F.C 0:3

22e minuut.
Szabo met een sublieme pass. Barkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkay speelt de bal door. Csillag bereikt de bal nog maar net als eerste. Csillag speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Montevideo Rangers F.C 0:4

26e minuut.
Filipovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Csillag onderschept slim de pass. Csillag probeert naar een medespeler te passen. Pamonha rent richting de bal. Pamonha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Šenkyřík de bal. Šenkyřík geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tolosa de bal. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szabo is nu in balbezit. Szabo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Montevideo Rangers F.C 0:5

37e minuut.
Pamonha kopt de bal weg. Csillag rent richting de bal. Csillag probeert naar een medespeler te passen. Pamonha rent richting de bal. Pamonha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Väntsi onderschept slim de pass. Väntsi probeert naar een medespeler te passen. Szabo rent richting de bal. Szabo haalt uit met een fantastische trap. Hierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Montevideo Rangers F.C 0:6

41e minuut.
Klungelig pakt Renjel de bal. Tota is nu in balbezit. Tota passt de bal in één keer door. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha haalt uit met een fantastische trap. Hierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Šenkyřík haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Renjel de bal onder controle te krijgen. Csillag rent richting de bal. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha schiet op doel. Hierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Montevideo Rangers F.C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Futbol Club 82%, Montevideo Rangers F.C 18%.
La Rosadera Futbol Club - Montevideo Rangers F.C 0:7

46e minuut.
Daar is Väntsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Väntsi geeft de bal voor. Daar is Tolosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamonha rent richting de bal. Pamonha draait met de bal, schiet en ... Hierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Šenkyřík geeft een lange en hoge pass. Csillag bereikt de bal nog maar net als eerste. Csillag speelt de bal door. Pamonha heeft problemen om de bal te vangen. Pamonha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tota probeert de bal met de borst te controleren. Tota speelt de bal door. Väntsi rent richting de bal. Väntsi geeft een hoge lob. Pamonha krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Terevinto geeft een lange en hoge pass. Sagáth rent richting de bal. Sagáth geeft een lange en hoge pass. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Csillag zal de hoekschop nemen. Tota heeft problemen om de bal te vangen. Pamonha rent richting de bal. Pamonha draait met de bal, schiet en ... Hierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Renjel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tota bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota passt de bal in één keer door. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hierro trapt de bal weg van het doel. Barkay kopt de bal weg. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha heeft problemen om de bal te vangen. Pamonha draait met de bal, schiet en ... Hierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota is nu in balbezit. Tota passt de bal in één keer door. Pamonha rent richting de bal. Pamonha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Savia geeft een hoge lob. Inworp. Väntsi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szabo is nu in balbezit. Szabo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Renjel is nu in balbezit. Tota is nu in balbezit. Tota geeft een lange en hoge pass. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Väntsi geeft de bal voor. Pamonha rent richting de bal. Pamonha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Mikołajski geeft een lange en hoge pass. Pamonha kopt de bal weg. Barkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkay draait met de bal, schiet en ... Hierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Montevideo Rangers F.C 0:8

85e minuut.
Renjel bereikt de bal nog maar net als eerste. Renjel met een sublieme pass. Pamonha rent richting de bal. Pamonha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - Montevideo Rangers F.C 0:9

87e minuut.
Tota geeft een hoge lob. Barkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkay met een sublieme pass. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Futbol Club 85%, Montevideo Rangers F.C 15%.
La Rosadera Futbol Club - Montevideo Rangers F.C 0:9