Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TheGalactics 7 Estrellas
Normal Tactiek Volvimos
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 44.7
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Dumortier speelt de bal door. Vrančić rent richting de bal. Vrančić passt de bal zonder na te denken. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Špis is nu in balbezit. Špis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - 7 Estrellas 0:1

6e minuut.
Gianelli met een sublieme pass. Špis kopt de bal weg. Parejas heeft problemen om de bal te vangen. Vrančić rent richting de bal. Vrančić haalt uit met een fantastische trap. Gianelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Gianelli probeert naar een medespeler te passen. Kaňák kopt de bal weg. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier geeft de bal voor. Vrančić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gremista probeert naar een medespeler te passen. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier probeert naar een medespeler te passen. Vrančić is nu in balbezit. Vrančić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vrančić rent richting de bal. Bożyk heeft problemen om de bal te vangen. Bożyk speelt de bal door. Špis is nu in balbezit. Špis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - 7 Estrellas 0:2

27e minuut.
Klungelig pakt Bożyk de bal. Dumortier rent richting de bal. Dumortier passt de bal zonder na te denken. Vilar controleert de bal met de borst. Walczak geeft een hoge lob. Gianelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Vrančić de bal. Vrančić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - 7 Estrellas 0:3

30e minuut.
Klungelig pakt Walczak de bal. Salvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak onderschept slim de pass. Walczak geeft een hoge lob. Vrančić maakt een snoekduik en kopt de bal. Gianelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vecino rent richting de bal. Špis is nu in balbezit. Špis passt de bal met de wreef. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Dumortier probeert naar een medespeler te passen. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Špis is nu in balbezit. Špis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - 7 Estrellas 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheGalactics 87%, 7 Estrellas 13%.
TheGalactics - 7 Estrellas 0:4

46e minuut.
Miodopolski komt het veld opgelopen. Grala komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Dos Santos speelt de bal door. Estrella rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grala. Grala krijgt een gele kaart. Estrella raakt geblesseerd tijdens het duel. Estrella zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Parejas passt de bal in één keer door. Vrančić heeft problemen om de bal te vangen. Bożyk rent richting de bal. Bożyk draait met de bal, schiet en ... Gianelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - 7 Estrellas 0:5

59e minuut.
Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić haalt uit met een fantastische trap. Mata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Špis bereikt de bal nog maar net als eerste. Špis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - 7 Estrellas 0:6

61e minuut.
Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier passt de bal met de wreef. Miodopolski is nu in balbezit. Miodopolski geeft een hoge lob. Parejas heeft problemen om de bal te vangen. Gianelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Grala is nu in balbezit. Grala met een sublieme pass. Dumortier is nu in balbezit. Dumortier geeft de bal voor. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dumortier neemt de hoekschop. Vrančić is nu in balbezit. Vrančić haalt uit met een fantastische trap. Gianelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - 7 Estrellas 0:7

74e minuut.
Miodopolski probeert de bal aan de voet te houden. Walczak met een sublieme pass. Daar is Vrančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špis rent richting de bal. Špis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić schiet op doel. Gianelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - 7 Estrellas 0:8

77e minuut.
Miodopolski speelt de bal door. Daar is Bożyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrančić rent richting de bal. Vrančić schiet op doel. Gianelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - 7 Estrellas 0:9

80e minuut.
Daar is Parejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak geeft een hoge lob. Vrančić is nu in balbezit. Vrančić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - 7 Estrellas 0:10

83e minuut.
Parejas rent richting de bal. Parejas geeft een hoge lob. Dumortier speelt de bal door. Špis heeft problemen om de bal te vangen. Špis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dos Santos geeft de bal voor. Adoua kopt de bal weg. Klungelig pakt Vecino de bal. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheGalactics 77%, 7 Estrellas 23%.
TheGalactics - 7 Estrellas 0:10