Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7 Estrellas TheGalactics
Volvimos Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.6 gemiddelde waardering 24.1
solid Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Walczak met een sublieme pass. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk geeft een hoge lob. Vrančić maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Parejas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Inworp. Adoua met een snelle inworp. Walczak heeft problemen om de bal te vangen. Walczak geeft de bal voor. Vrančić springt en kopt de bal. Gianelli bokst de bal weg.

8e minuut.
Aires met een sublieme pass. Walczak probeert naar een medespeler te passen. Gremista met een sublieme pass. Vrančić rent richting de bal. Vrančić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - TheGalactics 1:0

12e minuut.
Gremista met een sublieme pass. Dumortier heeft problemen om de bal te vangen. Dumortier probeert naar een medespeler te passen. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Adoua is nu in balbezit. Pesce onderschept slim de pass. Pesce probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leira de bal. Leira geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vrančić is nu in balbezit. Daar is Vrančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špis is nu in balbezit. Špis haalt uit met een fantastische trap. Gianelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - TheGalactics 2:0

20e minuut.
Špis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Špis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vrančić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gianelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - TheGalactics 3:0

28e minuut.
Bożyk heeft problemen om de bal te vangen. Gremista bereikt de bal nog maar net als eerste. Gremista speelt de bal door. Klungelig pakt Vrančić de bal. Vrančić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lafon rent richting de bal. Bjelić verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelić passt de bal met de wreef. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gremista bereikt de bal nog maar net als eerste. Gremista passt de bal in één keer door. Vrančić rent richting de bal. Vrančić haalt uit met een fantastische trap. Gianelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - TheGalactics 4:0

38e minuut.
Kaňák onderschept slim de pass. Dumortier rent richting de bal. Dumortier probeert naar een medespeler te passen. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - TheGalactics 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 Estrellas 23%, TheGalactics 77%.
7 Estrellas - TheGalactics 5:0

46e minuut.
Grala komt het veld opgelopen. Miodopolski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Grala de bal onder controle te krijgen. Aires begaat een overtreding. Grala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Śmieszek met een snel genomen vrije trap. Vrančić rent richting de bal. Vrančić speelt de bal door. Špis bereikt de bal nog maar net als eerste. Špis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Walczak rent richting de bal. Walczak geeft de bal voor. Bożyk heeft problemen om de bal te vangen. Špis rent richting de bal. Špis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walczak neemt de hoekschop. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić schiet op doel. Gianelli bokst de bal weg. Daar is Dos Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špis rent richting de bal. Špis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - TheGalactics 6:0

74e minuut.
Lafon rent richting de bal. Adoua onderschept slim de pass. Adoua geeft de bal voor. Vrančić is nu in balbezit. Vrančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - TheGalactics 7:0

84e minuut.
Parejas probeert de bal aan de voet te houden. Vecino speelt de bal door. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak geeft een hoge lob. Vrančić springt en kopt de bal. Gianelli bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Walczak zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vrančić maakt een snoekduik en kopt de bal. Pita is nu in balbezit. Pita geeft een hoge lob. Daar is Grala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumortier geeft de bal voor. Paal! Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - TheGalactics 8:0

87e minuut.
Špis geeft een hoge lob. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk draait met de bal, schiet en ... Špis is nu in balbezit. Špis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vrančić rent richting de bal. Špis rent richting de bal. Špis speelt de bal door. Klungelig pakt Bożyk de bal. Bożyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 Estrellas 18%, TheGalactics 82%.
7 Estrellas - TheGalactics 8:0