Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pueblo obrero Deamon FC
442 clásica Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Silvera passt de bal in één keer door. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Soto geeft een lange en hoge pass. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Silvera is nu in balbezit. Russo onderschept slim de pass. Russo met een sublieme pass. Daar is Ghica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghica geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Russo kopt de bal weg. Charles probeert de bal met de borst te controleren. Charles speelt de bal door. Szura rent richting de bal. Szura draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Inworp. Russo met een snelle inworp. Charles probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ghica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Deamon FC 1:0

11e minuut.
Chozas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Silvera met een snelle inworp. Odriozola is nu in balbezit. Odriozola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Charles kopt de bal weg. Klungelig pakt Ghica de bal. Ghica passt de bal in één keer door. Szura is nu in balbezit. Szura haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Lipatín speelt de bal door. Inworp. Russo met een snelle inworp. Charles geeft een hoge lob. Ghica maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Deamon FC 2:0

17e minuut.
Nuei speelt de bal door. Mattozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica is nu in balbezit. Ghica schiet op doel. Guidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Colombo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szura is nu in balbezit. Szura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Deamon FC 3:0

19e minuut.
Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Silvera. Ghica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Russo met een snel genomen vrije trap. Taibo rent richting de bal. Szura begaat een overtreding. Szura krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Chozas kopt de bal weg. Russo is nu in balbezit. Russo speelt de bal door. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charles rent richting de bal. Charles geeft een hoge lob. Szura springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bajner geeft een lange en hoge pass. Szura heeft problemen om de bal te vangen. Olaizola rent richting de bal. Szura verovert de bal door een tackle van achteren. Szura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Russo bereikt de bal nog maar net als eerste. Russo passt de bal met de wreef. Charles probeert naar een medespeler te passen. Ghica rent richting de bal. Ghica draait met de bal, schiet en ... Guidi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Deamon FC 4:0

29e minuut.
Charles passt de bal in één keer door. Szura is nu in balbezit. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ... Guidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Deamon FC 5:0

32e minuut.
Russo passt de bal in één keer door. Soto is nu in balbezit. Soto geeft een hoge lob. Ghica is nu in balbezit. Ghica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Deamon FC 6:0

34e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto geeft een hoge lob. Olaizola rent richting de bal. Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica schiet op doel. Guidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szura is nu in balbezit. Szura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Deamon FC 7:0

35e minuut.
Preza bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles passt de bal in één keer door. Ghica rent richting de bal. Ghica draait met de bal, schiet en ... Guidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Charles rent richting de bal. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura passt de bal met de wreef. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Deamon FC 8:0

44e minuut.
Mattozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Charles probeert naar een medespeler te passen. Szura heeft problemen om de bal te vangen. Szura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Taibo de bal. Szura is nu in balbezit. Szura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Deamon FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo obrero 20%, Deamon FC 80%.
Pueblo obrero - Deamon FC 9:0

49e minuut.
Taibo kopt de bal weg. Charles rent richting de bal. Charles met een sublieme pass. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel. Guidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Guidi speelt de bal door. Russo kopt de bal weg. Ghica geeft de bal voor. Szura springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Deamon FC 10:0

57e minuut.
Daar is Russo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Russo speelt de bal door. Bajner probeert naar een medespeler te passen. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura schiet op doel. Guidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Olaizola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghica is nu in balbezit. Ghica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Taibo is nu in balbezit. Charles onderschept slim de pass. Charles passt de bal zonder na te denken. Szura rent richting de bal. Szura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ghica is nu in balbezit. Lipatín verovert de bal door een tackle van achteren. Lipatín geeft de bal voor. Szura rent richting de bal. Szura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Russo rent richting de bal. Russo geeft een lange en hoge pass. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel. Guidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Deamon FC 11:0

80e minuut.
Ghica is nu in balbezit. Charles met een sublieme pass. Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura draait met de bal, schiet en ... Guidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Deamon FC 12:0

87e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto probeert naar een medespeler te passen. Bajner geeft de bal voor. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ghica schiet op doel. Klungelig pakt Lipatín de bal. Russo geeft een hoge lob. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pueblo obrero - Deamon FC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pueblo obrero 23%, Deamon FC 77%.
Pueblo obrero - Deamon FC 13:0