Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7 Estrellas La Rosadera Futbol Club
Volvimos Tactiek Delantera
69% Balbezit 31%
14% Spel op eigen helft 86%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 21.2
solid Schieten weak
good Passen hopeless
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Beltrán passt de bal met de wreef. Filipovich rent richting de bal. Bożyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bożyk haalt uit met een fantastische trap. Hierro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - La Rosadera Futbol Club 1:0

9e minuut.
Hierro speelt de bal door. Gremista geeft de bal voor. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - La Rosadera Futbol Club 2:0

12e minuut.
Gremista kopt de bal weg. Špis kan de bal niet met de borst controleren. Vrančić is nu in balbezit. Špis is nu in balbezit. Špis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dumortier kopt de bal weg. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk probeert naar een medespeler te passen. Vrančić rent richting de bal. Vrančić draait met de bal, schiet en ... Hierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - La Rosadera Futbol Club 3:0

16e minuut.
Bożyk probeert naar een medespeler te passen. Gremista is nu in balbezit. Gremista passt de bal zonder na te denken. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Filipovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier onderschept slim de pass. Bożyk rent richting de bal. Bożyk draait met de bal, schiet en ... Hierro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - La Rosadera Futbol Club 4:0

25e minuut.
Walczak onderschept slim de pass. Walczak geeft een lange en hoge pass. Špis rent richting de bal. Špis geeft de bal voor. Bożyk kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Bjelić kopt de bal weg. Klungelig pakt Vrančić de bal. Renjel is nu in balbezit. Vrančić onderschept slim de pass. Vrančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - La Rosadera Futbol Club 5:0

32e minuut.
Śmieszek geeft een hoge lob. Vrančić kopt de bal weg. Špis speelt de bal door. Walczak is nu in balbezit. Walczak draait met de bal, schiet en ... Hierro bokst de bal weg. Paal! Vrančić rent richting de bal. Vrančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - La Rosadera Futbol Club 6:0

34e minuut.
Gremista heeft problemen om de bal te vangen. Gremista met een sublieme pass. Vrančić is nu in balbezit. Vrančić draait met de bal, schiet en ... Hierro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - La Rosadera Futbol Club 7:0

42e minuut.
Bjelić kopt de bal weg. Gremista heeft problemen om de bal te vangen. Gremista met een sublieme pass. Špis rent richting de bal. Špis haalt uit met een fantastische trap. Hierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 Estrellas 15%, La Rosadera Futbol Club 85%.
7 Estrellas - La Rosadera Futbol Club 7:0

46e minuut.
Grala komt het veld opgelopen. Miodopolski komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Grala heeft problemen om de bal te vangen. Grala geeft een lange en hoge pass. Dumortier is nu in balbezit. Bożyk geeft de bal voor. Špis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Hierro trapt de bal weg. Špis kopt de bal weg. Klungelig pakt Terevinto de bal. Vrančić rent richting de bal. Vrančić schiet op doel. Hierro bokst de bal weg. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - La Rosadera Futbol Club 8:0

51e minuut.
Špis geeft een hoge lob. Grala is nu in balbezit. Grala speelt de bal door. Vrančić heeft problemen om de bal te vangen. Vrančić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bjelić probeert de bal aan de voet te houden. Bjelić passt de bal in één keer door. Dumortier speelt de bal door. Daar is Bożyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk haalt uit met een fantastische trap. Vrančić heeft problemen om de bal te vangen. Vrančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - La Rosadera Futbol Club 9:0

59e minuut.
Dumortier speelt de bal door. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk geeft een lange en hoge pass. Špis rent richting de bal. Špis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier rent richting de bal. Dumortier passt de bal met de wreef. Vrančić is nu in balbezit. Vrančić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Miodopolski kopt de bal weg. Špis rent richting de bal. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Špis bereikt de bal nog maar net als eerste. Špis haalt uit met een fantastische trap. Hierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Bożyk rent richting de bal. Bożyk geeft een hoge lob. Daar is Miodopolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miodopolski geeft een lange en hoge pass. Špis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bożyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uzak komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Terevinto geeft een hoge lob. Grala rent richting de bal. Dumortier rent richting de bal. Daar is Dumortier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumortier geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Špis bereikt de bal nog maar net als eerste. Špis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vrančić rent richting de bal. Vrančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - La Rosadera Futbol Club 10:0

78e minuut.
Miodopolski passt de bal zonder na te denken. Dumortier probeert de bal aan de voet te houden. Dumortier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzak haalt uit met een fantastische trap. Hierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vrančić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7 Estrellas - La Rosadera Futbol Club 11:0

82e minuut.
Adoua verovert de bal door een tackle van achteren. Adoua passt de bal zonder na te denken. Uzak is nu in balbezit. Uzak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier speelt de bal door. Daar is Grala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grala geeft een lange en hoge pass. Špis springt en kopt de bal. Hierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Miodopolski is nu in balbezit. Miodopolski met een sublieme pass. Špis is nu in balbezit. Špis draait met de bal, schiet en ... Hierro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7 Estrellas 12%, La Rosadera Futbol Club 88%.
7 Estrellas - La Rosadera Futbol Club 11:0