Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Rosadera Futbol Club 7 Estrellas
Delantera Tactiek Volvimos
33% Balbezit 67%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
21.4 gemiddelde waardering 39.9
weak Schieten good
hopeless Passen solid
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Adoua rent richting de bal. Adoua geeft de bal voor. Špis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - 7 Estrellas 0:1

11e minuut.
Śmieszek kopt de bal weg. Daar is Gremista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gremista geeft de bal voor. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - 7 Estrellas 0:2

15e minuut.
Dumortier geeft de bal voor. Orozco heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Špis. Špis krijgt een gele kaart. Orozco wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Orozco kan niet meer verder spelen.

17e minuut.
Kaňák met een sublieme pass. Vrančić rent richting de bal. Met opzet legt Tolosa zijn tegenspeler op de grond. Tolosa krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Daar is Kaňák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier passt de bal met de wreef. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hierro trapt de bal weg van het doel. Bożyk is nu in balbezit. Bożyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vrančić de bal. Vrančić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bożyk probeert naar een medespeler te passen. Vrančić is nu in balbezit. Vrančić schiet op doel. Tolosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - 7 Estrellas 0:3

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Walczak de bal onder controle te krijgen. Adoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak geeft een hoge lob. Vrančić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hierro met een harde bal richting middenveld. Gremista kopt de bal weg. Vrančić rent richting de bal. Vrančić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gremista bereikt de bal nog maar net als eerste. Špis heeft problemen om de bal te vangen. Renjel rent richting de bal. Špis onderschept slim de pass. Špis haalt uit met een fantastische trap. Hierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Filipovich kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaňák de bal. Kaňák geeft de bal voor. Špis rent richting de bal. Špis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Walczak speelt de bal door. Špis is nu in balbezit. Špis speelt de bal door. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - 7 Estrellas 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Futbol Club 82%, 7 Estrellas 18%.
La Rosadera Futbol Club - 7 Estrellas 0:4

46e minuut.
Miodopolski komt het veld opgelopen. Grala komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Špis met een sublieme pass. Daar is Walczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walczak speelt de bal door. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Vrančić verovert de bal door een tackle van achteren. Vrančić geeft de bal voor. Terevinto kopt de bal weg. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk haalt uit met een fantastische trap. Hierro bokst de bal weg. Špis bereikt de bal nog maar net als eerste. Špis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Canessa rent richting de bal. Canessa geeft een hoge lob. Walczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Špis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špis schiet op doel. Hierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Walczak met een sublieme pass. Špis bereikt de bal nog maar net als eerste. Špis passt de bal in één keer door. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić haalt uit met een fantastische trap. Hierro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Terevinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Terevinto geeft een lange en hoge pass. Filipovich kopt de bal weg. Špis is nu in balbezit. Špis haalt uit met een fantastische trap. Hierro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak geeft een lange en hoge pass. Vrančić heeft problemen om de bal te vangen. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hierro trapt de bal weg. Walczak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terevinto. Terevinto krijgt een gele kaart. Walczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vrančić krijgt zijn hoofd ertegen. Hierro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Špis bereikt de bal nog maar net als eerste. Špis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - 7 Estrellas 0:5

72e minuut.
Canessa kopt de bal weg. Dumortier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumortier passt de bal met de wreef. Vrančić rent richting de bal. Vrančić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - 7 Estrellas 0:6

76e minuut.
Daar is Špis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miodopolski geeft een hoge lob. Daar is Canessa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Bożyk geeft een hoge lob. Terevinto kopt de bal weg. Bożyk rent richting de bal. Bożyk draait met de bal, schiet en ... Hierro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - 7 Estrellas 0:7

81e minuut.
Špis geeft een hoge lob. Grala probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Canessa de bal. Bożyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożyk schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bożyk geeft de bal voor. Daar is Špis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrančić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Futbol Club - 7 Estrellas 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Futbol Club 89%, 7 Estrellas 11%.
La Rosadera Futbol Club - 7 Estrellas 0:8