Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montevideo Rangers F.C TheGalactics
Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 19.6
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Dos Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tota bereikt de bal nog maar net als eerste. Tota passt de bal zonder na te denken. Pamonha rent richting de bal. Pamonha haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gianelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - TheGalactics 1:0

11e minuut.
Vilar geeft een lange en hoge pass. Barkay met een sublieme pass. Pamonha is nu in balbezit. Csillag rent richting de bal. Csillag geeft een lange en hoge pass. Gianelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szabo rent richting de bal. Szabo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - TheGalactics 2:0

33e minuut.
Väntsi probeert naar een medespeler te passen. Tota is nu in balbezit. Tota probeert naar een medespeler te passen. Csillag rent richting de bal. Csillag schiet op doel. Gianelli bokst de bal weg. Paal! Pamonha is nu in balbezit. Pamonha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - TheGalactics 3:0

36e minuut.
Barkay onderschept slim de pass. Csillag rent richting de bal. Csillag probeert naar een medespeler te passen. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vecino is nu in balbezit. Tota verovert de bal door een tackle van achteren. Tota probeert naar een medespeler te passen. Szabo rent richting de bal. Szabo draait met de bal, schiet en ... Gianelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Väntsi neemt de hoekschop. Szabo krijgt zijn hoofd ertegen. Gianelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szabo is nu in balbezit. Szabo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - TheGalactics 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montevideo Rangers F.C 28%, TheGalactics 72%.
Montevideo Rangers F.C - TheGalactics 4:0

46e minuut.
Vilar geeft een lange en hoge pass. Daar is Väntsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Väntsi met een sublieme pass. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Dráb geeft de bal voor. Šenkyřík met een sublieme pass. Parejas rent richting de bal. Szabo onderschept slim de pass. Szabo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Vilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Väntsi rent richting de bal. Väntsi probeert naar een medespeler te passen. Szabo rent richting de bal. Szabo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Vilar geeft de bal voor. Dráb is nu in balbezit. Dráb geeft een hoge lob. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - TheGalactics 5:0

70e minuut.
Tota is nu in balbezit. Tota met een sublieme pass. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Väntsi rent richting de bal. Väntsi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Parejas geeft een hoge lob. Šenkyřík rent richting de bal. Pesce tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pesce krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Gianelli speelt de bal door. Tota is nu in balbezit. Tota probeert naar een medespeler te passen. Pamonha rent richting de bal. Pamonha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mata geeft de bal voor. Inworp. Barkay met een snelle inworp. Klungelig pakt Csillag de bal. Csillag geeft een hoge lob. Gianelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pamonha rent richting de bal. Pamonha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Montevideo Rangers F.C - TheGalactics 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montevideo Rangers F.C 25%, TheGalactics 75%.
Montevideo Rangers F.C - TheGalactics 6:0