Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deamon FC Montevideo Rangers F.C
Normal Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 41.2
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Nuei passt de bal met de wreef. Taibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Csillag tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csillag krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Pamonha passt de bal in één keer door. Šenkyřík geeft de bal voor. Klungelig pakt Colombo de bal. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Colombo trapt de bal weg. Barkay kopt de bal weg. Daar is Pamonha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pamonha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sagáth met de inworp. Šenkyřík rent richting de bal. Šenkyřík passt de bal met de wreef. Tota geeft een hoge lob. Preza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Šenkyřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenkyřík passt de bal zonder na te denken. Csillag is nu in balbezit. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha haalt uit met een fantastische trap. Guidi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

15e minuut.
Tota verovert de bal door een tackle van achteren. Szabo is nu in balbezit. Szabo probeert naar een medespeler te passen. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Montevideo Rangers F.C 0:1

19e minuut.
Šenkyřík onderschept slim de pass. Szabo rent richting de bal. Szabo passt de bal met de wreef. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Colombo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkay geeft een hoge lob. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Montevideo Rangers F.C 0:2

23e minuut.
Cissé is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lipatín. Cissé is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šenkyřík zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Odriozola kopt de bal weg. Sagáth bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagáth speelt de bal door. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Montevideo Rangers F.C 0:3

30e minuut.
Inworp. Cissé met een snelle inworp. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Olaizola de bal onder controle te krijgen. Guidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Tota probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pamonha de bal. Szabo rent richting de bal. Szabo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Montevideo Rangers F.C 0:4

45e minuut.
Klungelig pakt Taibo de bal. Csillag rent richting de bal. Csillag geeft een hoge lob. Cissé is nu in balbezit. Cissé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deamon FC 69%, Montevideo Rangers F.C 31%.
Deamon FC - Montevideo Rangers F.C 0:4

53e minuut.
Cissé geeft een lange en hoge pass. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha passt de bal zonder na te denken. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo schiet op doel. Guidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csillag bereikt de bal nog maar net als eerste. Csillag schiet op doel. Guidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tota verovert de bal door een tackle van achteren. Tota speelt de bal door. Pamonha rent richting de bal. Pamonha schiet op doel. Colombo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cissé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pamonha is nu in balbezit. Pamonha draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Tota probeert naar een medespeler te passen. Pamonha is nu in balbezit. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo schiet op doel. Guidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Montevideo Rangers F.C 0:5

63e minuut.
Nuei met een sublieme pass. Odriozola bereikt de bal nog maar net als eerste. Odriozola passt de bal in één keer door. Szabo rent richting de bal. Szabo geeft de bal voor. Guidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Šenkyřík passt de bal met de wreef. Barkay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taibo. Taibo krijgt een gele kaart. Barkay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Csillag zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pamonha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamonha haalt uit met een fantastische trap. Olaizola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Montevideo Rangers F.C 0:6

78e minuut.
Barkay speelt de bal door. Cissé rent richting de bal. Cissé speelt de bal door. Szabo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szabo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Somers komt het veld opgelopen. Lipatín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mattozo rent richting de bal. Šenkyřík geeft een hoge lob. Somers bereikt de bal nog maar net als eerste. Somers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Montevideo Rangers F.C 0:7

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Taibo de bal onder controle te krijgen. Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Cissé met een sublieme pass. Somers bereikt de bal nog maar net als eerste. Somers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Šenkyřík probeert naar een medespeler te passen. Tota speelt de bal door. Somers probeert naar een medespeler te passen. Cissé rent richting de bal. Cissé haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cissé rent richting de bal. Cissé haalt uit met een fantastische trap. Guidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Guidi trapt de bal weg. Csillag kopt de bal weg. Klungelig pakt Colombo de bal. Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Cissé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deamon FC - Montevideo Rangers F.C 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deamon FC 78%, Montevideo Rangers F.C 22%.
Deamon FC - Montevideo Rangers F.C 0:8