Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perdomius FC TheGalactics
Nueva probar Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
11% Spel op eigen helft 89%
54 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 19.7
excellent Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


3e minuut.
Vecino geeft de bal voor. van Hofwegen kopt de bal weg. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah haalt uit met een fantastische trap. Gianelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 1:0

4e minuut.
van Hofwegen met een snelle inworp. Dos Santos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holah. Holah krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Ranov met een sublieme pass. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla speelt de bal door. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
van Hofwegen met een sublieme pass. Carro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carro passt de bal in één keer door. Mordak heeft problemen om de bal te vangen. Mordak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 2:0

9e minuut.
Vecino rent richting de bal. Carro onderschept slim de pass. Carro passt de bal zonder na te denken. Holah heeft problemen om de bal te vangen. Holah draait met de bal, schiet en ... Gianelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Holah passt de bal zonder na te denken. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov haalt uit met een fantastische trap. Gianelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 3:0

18e minuut.
Ranov schiet op doel. Gianelli speelt de bal door. Amarilla kopt de bal weg. Ranov is nu in balbezit. Ranov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 4:0

23e minuut.
van Hofwegen passt de bal in één keer door. Vilar rent richting de bal. Mordak onderschept slim de pass. Mordak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mata de bal. Gianelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Holah rent richting de bal. Holah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 5:0

31e minuut.
Klungelig pakt Holah de bal. Macías is nu in balbezit. Holah onderschept slim de pass. Holah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 6:0

32e minuut.
Radzikołek heeft problemen om de bal te vangen. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla geeft een lange en hoge pass. Holah is nu in balbezit. Holah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Gianelli met een harde bal richting middenveld. Amarilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Parejas de bal. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Aires rent richting de bal. van Hofwegen onderschept slim de pass. van Hofwegen geeft een hoge lob. Holah rent richting de bal. Holah draait met de bal, schiet en ... Gianelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gianelli probeert naar een medespeler te passen. Bogdan kopt de bal weg. Ranov speelt de bal door. Mordak heeft problemen om de bal te vangen. Mordak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Parejas geeft een hoge lob. Radzikołek kopt de bal weg. Daar is Vecino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranov is nu in balbezit. Ranov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
van Hofwegen met een sublieme pass. Holah is nu in balbezit. Holah geeft een lange en hoge pass. Mordak is nu in balbezit. Mordak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Carro is nu in balbezit. Carro geeft een lange en hoge pass. Holah is nu in balbezit. Holah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdomius FC 14%, TheGalactics 86%.
Perdomius FC - TheGalactics 7:0

46e minuut.
Daar is Lafon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranov onderschept slim de pass. Ranov probeert naar een medespeler te passen. Holah is nu in balbezit. Holah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 8:0

48e minuut.
Holah krijgt zijn hoofd ertegen. Macías heeft problemen om de bal te vangen. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 9:0

49e minuut.
Amarilla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Parejas de bal. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov is nu in balbezit. Ranov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 10:0

55e minuut.
Daar is Dos Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carro is nu in balbezit. Carro speelt de bal door. Ranov is nu in balbezit. Ranov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 11:0

60e minuut.
Carro verovert de bal door een tackle van achteren. Ranov is nu in balbezit. Ranov speelt de bal door. Holah rent richting de bal. Holah schiet op doel. Gianelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 12:0

60e minuut.
Kallmann komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Holah onderschept slim de pass. Holah geeft een hoge lob. Parejas heeft problemen om de bal te vangen. Kallmann rent richting de bal. Kallmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 13:0

63e minuut.
Vilar rent richting de bal. Ranov verovert de bal door een tackle van achteren. Ranov passt de bal in één keer door. Holah is nu in balbezit. Holah schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallmann onderschept slim de pass. Kallmann passt de bal met de wreef. Holah is nu in balbezit. Holah schiet op doel. Gianelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 14:0

65e minuut.
Kallmann is nu in balbezit. Met opzet legt Vilar zijn tegenspeler op de grond. Kallmann raakt geblesseerd tijdens het duel. Ranov met een snel genomen vrije trap. Holah springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bentancour probeert naar een medespeler te passen. van Hofwegen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hofwegen met een sublieme pass. Holah rent richting de bal. Holah schiet op doel. Gianelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mata de bal. Holah rent richting de bal. Holah schiet op doel. Gianelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 15:0

70e minuut.
van Hofwegen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piquionne komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Gianelli trapt de bal weg. Amarilla kopt de bal weg. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Amarilla rent richting de bal. Amarilla geeft een lange en hoge pass. Macías rent richting de bal. Holah verovert de bal door een tackle van achteren. Holah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gianelli trapt de bal weg. Kallmann is nu in balbezit. Kallmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Holah is nu in balbezit. Holah schiet op doel. Gianelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Amarilla kopt de bal weg. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallmann is nu in balbezit. Kallmann draait met de bal, schiet en ... Gianelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 16:0

81e minuut.
Amarilla kopt de bal weg. Klungelig pakt Parejas de bal. Kallmann rent richting de bal. Kallmann schiet op doel. Gianelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 17:0

83e minuut.
Piquionne geeft de bal voor. Vilar kan de bal niet met de borst controleren. Kallmann rent richting de bal. Kallmann draait met de bal, schiet en ... Gianelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 18:0

86e minuut.
Jobs geeft een hoge lob. Kallmann met een sublieme pass. Holah is nu in balbezit. Holah draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mata de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piquionne neemt de hoekschop. Kallmann krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Amarilla heeft problemen om de bal te vangen. Ranov rent richting de bal. Ranov passt de bal in één keer door. Holah rent richting de bal. Holah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdomius FC - TheGalactics 19:0

89e minuut.
Bogdan kopt de bal weg. Amarilla met een sublieme pass. Holah heeft problemen om de bal te vangen. Holah haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Parejas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdomius FC 8%, TheGalactics 92%.
Perdomius FC - TheGalactics 19:0