Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TheGalactics Perdomius FC
Normal Tactiek Nueva probar
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 46.8
poor Schieten very good
poor Passen very good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Vecino onderschept slim de pass. Ranov onderschept slim de pass. Ranov speelt de bal door. Kallmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallmann schiet op doel. Gianelli bokst de bal weg.

5e minuut.
Amarilla geeft de bal voor. Piquionne met een sublieme pass. Jobs geeft de bal voor. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - Perdomius FC 0:1

9e minuut.
Piquionne passt de bal zonder na te denken. Amarilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarilla met een sublieme pass. Kallmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallmann geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parejas heeft problemen om de bal te vangen. Ranov is nu in balbezit. Ranov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Amarilla kopt de bal weg. Ranov rent richting de bal. Mordak rent richting de bal. Mordak draait met de bal, schiet en ... Gianelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Kallmann is nu in balbezit. Kallmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - Perdomius FC 0:2

14e minuut.
Piquionne met een snelle inworp. Kallmann is nu in balbezit. Kallmann geeft een lange en hoge pass. Mordak is nu in balbezit. Mordak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Amarilla met een snelle inworp. Mordak speelt de bal door. Ranov is nu in balbezit. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dos Santos is nu in balbezit. Ranov verovert de bal door een tackle van achteren. Ranov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kallmann de bal. Kallmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pesce is nu in balbezit. Lafon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafon passt de bal in één keer door. Kallmann is nu in balbezit. Kallmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Radzikołek geeft de bal voor. Mordak kopt de bal weg. Daar is Kallmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallmann schiet op doel. Mata probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mordak geeft een hoge lob. Kallmann is nu in balbezit. Mata legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kallmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ranov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Jobs kopt de bal weg. Piquionne is nu in balbezit. Piquionne probeert naar een medespeler te passen. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Carro met een sublieme pass. Piquionne met een sublieme pass. Daar is Mata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallmann is nu in balbezit. Kallmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Pesce probeert naar een medespeler te passen. Amarilla is nu in balbezit. Amarilla passt de bal in één keer door. Ranov heeft problemen om de bal te vangen. Ranov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Carro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carro geeft een hoge lob. Kallmann is nu in balbezit. Kallmann haalt uit met een fantastische trap. Mata probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mordak zal de hoekschop nemen. Kallmann is nu in balbezit. Kallmann draait met de bal, schiet en ... Mata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gianelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - Perdomius FC 0:3

33e minuut.
Aires kopt de bal weg. Piquionne heeft problemen om de bal te vangen. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Piquionne verovert de bal door een tackle van achteren. Piquionne geeft een lange en hoge pass. Gianelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ranov kan de bal niet met de borst controleren. Mata rent richting de bal. Ranov onderschept slim de pass. Kallmann rent richting de bal. Kallmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - Perdomius FC 0:4

42e minuut.
Gianelli trapt de bal weg. Inworp. Amarilla met de inworp. Mordak rent richting de bal. Mordak haalt uit met een fantastische trap. Gianelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheGalactics 88%, Perdomius FC 12%.
TheGalactics - Perdomius FC 0:4

48e minuut.
Gianelli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Amarilla kopt de bal weg. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak draait met de bal, schiet en ... Gianelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - Perdomius FC 0:5

50e minuut.
Ranov probeert naar een medespeler te passen. Piquionne rent richting de bal. Piquionne probeert naar een medespeler te passen. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kallmann geeft de bal voor. Leira rent richting de bal. Radzikołek onderschept slim de pass. Radzikołek geeft een lange en hoge pass. Kallmann springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Amarilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mordak rent richting de bal. Mordak geeft de bal voor. Kallmann rent richting de bal. Kallmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jobs passt de bal zonder na te denken. Mordak is nu in balbezit. Mordak passt de bal in één keer door. Kallmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - Perdomius FC 0:6

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radzikołek met de inworp. Amarilla rent richting de bal. Amarilla geeft de bal voor. Mordak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kallmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallmann geeft de bal voor. Mordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - Perdomius FC 0:7

68e minuut.
Piquionne passt de bal zonder na te denken. Daar is Amarilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amarilla passt de bal met de wreef. Radzikołek geeft een hoge lob. Mordak kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Piquionne is nu in balbezit. Piquionne passt de bal zonder na te denken. Mordak rent richting de bal. Mordak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - Perdomius FC 0:8

70e minuut.
Lafon speelt de bal door. Macías met een sublieme pass. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov rent richting de bal. Ranov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - Perdomius FC 0:9

72e minuut.
Vilar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mordak de bal onder controle te krijgen. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Piquionne bereikt de bal nog maar net als eerste. Piquionne geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Kallmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - Perdomius FC 0:10

76e minuut.
Radzikołek probeert naar een medespeler te passen. Jobs rent richting de bal. Jobs probeert naar een medespeler te passen. Mordak rent richting de bal. Mordak haalt uit met een fantastische trap. Gianelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Parejas de bal. Kallmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - Perdomius FC 0:11

80e minuut.
Kallmann is nu in balbezit. Kallmann geeft de bal voor. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Mordak rent richting de bal. Mordak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - Perdomius FC 0:12

82e minuut.
Mata met een harde bal richting middenveld. Carro kopt de bal weg. Piquionne rent richting de bal. Ranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ranov is nu in balbezit. Piquionne is nu in balbezit. Piquionne passt de bal zonder na te denken. Ranov rent richting de bal. Ranov draait met de bal, schiet en ... Gianelli bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kallmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mordak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TheGalactics - Perdomius FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TheGalactics 94%, Perdomius FC 6%.
TheGalactics - Perdomius FC 0:13