Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mandingas La Rosadera Club De Futbol
mandinga Tactiek 5-3-2
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten good
average Passen good
good Verdedigen very good


9e minuut.
Volante rent richting de bal. Berrios is nu in balbezit. Berrios passt de bal in één keer door. Esquibel is nu in balbezit. Esquibel draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Volante rent richting de bal. Daňhel begaat een overtreding. Volante is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agazzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. García Yanes controleert de bal met de borst. Berrios speelt de bal door. Esquibel is nu in balbezit. Esquibel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Agazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzi passt de bal zonder na te denken. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - La Rosadera Club De Futbol 0:1

27e minuut.
Lappveteläinen kopt de bal weg. Berrios speelt de bal door. Soleto is nu in balbezit. Soleto geeft een hoge lob. Kurusa onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
García Yanes geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soleto met een snelle inworp. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Agazzi met een sublieme pass. Esquibel speelt de bal door. Volante is nu in balbezit. Volante schiet op doel. Chodkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - La Rosadera Club De Futbol 0:2

38e minuut.
Kocięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios onderschept slim de pass. Berrios geeft een hoge lob. Esquibel rent richting de bal. Esquibel draait met de bal, schiet en ... Chodkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Esquibel passt de bal zonder na te denken. Berrios rent richting de bal. Berrios geeft een lange en hoge pass. Volante rent richting de bal. Volante schiet op doel. Chodkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mandingas 81%, La Rosadera Club De Futbol 19%.
los mandingas - La Rosadera Club De Futbol 0:2

49e minuut.
Latoń passt de bal met de wreef. Inworp. Mata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berrios rent richting de bal. Berrios geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Scanzano speelt de bal door. Agazzi met een sublieme pass. Soleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soleto geeft een lange en hoge pass. Esquibel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Berrios is nu in balbezit. Berrios passt de bal met de wreef. Volante rent richting de bal. Volante schiet op doel. Chodkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - La Rosadera Club De Futbol 0:3

70e minuut.
Berrios passt de bal zonder na te denken. Soleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soleto passt de bal in één keer door. Volante heeft problemen om de bal te vangen. Volante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Esquibel is nu in balbezit. Kurusa is nu in balbezit. Esquibel onderschept slim de pass. Berrios is nu in balbezit. Berrios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobrinoiu komt het veld opgelopen. Kabut komt het veld opgelopen. Luca komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Luca geeft de bal voor. Inworp. Soleto met de inworp. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios geeft een hoge lob. Kabut bokst de bal weg.

81e minuut.
Sadlok kopt de bal weg. Rosado rent richting de bal. Rosado met een sublieme pass. Esquibel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquibel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Esquibel geeft de bal voor. Meziříčský heeft problemen om de bal te vangen. Soleto met een sublieme pass. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - La Rosadera Club De Futbol 0:4

90e minuut.
Soleto rent richting de bal. Soleto passt de bal zonder na te denken. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios schiet op doel. Kabut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mandingas 84%, La Rosadera Club De Futbol 16%.
los mandingas - La Rosadera Club De Futbol 0:4