Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Rosadera Club De Futbol los mandingas
5-3-2 Tactiek mandinga
54% Balbezit 46%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 36.7
very good Schieten good
good Passen weak
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Kurusa heeft problemen om de bal te vangen. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios geeft een lange en hoge pass. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - los mandingas 1:0

5e minuut.
Kurusa geeft de bal voor. Inworp. Agazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berrios geeft de bal voor. Erdemoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Chodkiewicz bokst de bal weg.

9e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Berrios rent richting de bal. Berrios passt de bal in één keer door. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu schiet op doel. Chodkiewicz bokst de bal weg.

10e minuut.
Soleto heeft problemen om de bal te vangen. Soleto met een sublieme pass. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Chodkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - los mandingas 2:0

10e minuut.
Olivas heeft problemen om de bal te vangen. Erdemoğlu is nu in balbezit. Olivas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erdemoğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

19e minuut.
Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Erdemoğlu passt de bal in één keer door. Oviedo rent richting de bal. Oviedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kurusa rent richting de bal. Kurusa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mata met een snelle inworp. Soleto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Erdemoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mata is nu in balbezit. Mata passt de bal in één keer door. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Październik rent richting de bal. Październik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Soleto de bal onder controle te krijgen. Kocięba rent richting de bal. Kocięba geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Meziříčský heeft problemen om de bal te vangen. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo geeft een hoge lob. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sani kopt de bal weg. Berrios is nu in balbezit. Berrios geeft een lange en hoge pass. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agazzi kopt de bal weg. Październik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oviedo. Oviedo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Mata geeft een lange en hoge pass. Kurusa rent richting de bal. Erdemoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Erdemoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Club De Futbol 26%, los mandingas 74%.
La Rosadera Club De Futbol - los mandingas 2:0

49e minuut.
Mata onderschept slim de pass. Mata passt de bal in één keer door. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berrios is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - los mandingas 3:0

55e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata passt de bal zonder na te denken. Berrios heeft problemen om de bal te vangen. Berrios schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Inworp. Berrios met een snelle inworp. Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Agazzi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Espino kopt de bal weg. Daar is Mata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mata passt de bal in één keer door. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu schiet op doel. Chodkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Erdemoğlu is nu in balbezit. Oviedo is nu in balbezit. Erdemoğlu rent richting de bal. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquibel onderschept slim de pass. Esquibel geeft een hoge lob. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu schiet op doel. Chodkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berrios heeft problemen om de bal te vangen. Berrios geeft een hoge lob. Mata maakt een snoekduik en kopt de bal. Chodkiewicz bokst de bal weg.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Oviedo stond buitenspel. García Yanes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Espino kopt de bal weg. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - los mandingas 4:0

69e minuut.
Esquibel passt de bal zonder na te denken. Berrios met een sublieme pass. Mata rent richting de bal. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Mata is nu in balbezit. Mata speelt de bal door. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kurusa de bal onder controle te krijgen. Chodkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dobrinoiu komt het veld opgelopen. Luca komt het veld opgelopen. Kabut komt het veld opgelopen. Berrios neemt de hoekschop. Erdemoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Kabut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Meziříčský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - los mandingas 5:0

73e minuut.
Meziříčský geeft een hoge lob. Soleto rent richting de bal. Soleto passt de bal zonder na te denken. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata geeft een hoge lob. Kabut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Erdemoğlu de bal. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - los mandingas 6:0

77e minuut.
Agazzi probeert de bal met de borst te controleren. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Agazzi onderschept slim de pass. Agazzi geeft een lange en hoge pass. Erdemoğlu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daňhel geeft een lange en hoge pass. Esquibel speelt de bal door. Berrios geeft een hoge lob. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - los mandingas 7:0

82e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata passt de bal in één keer door. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kurusa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - los mandingas 8:0

84e minuut.
Scanzano geeft een lange en hoge pass. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo passt de bal met de wreef. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - los mandingas 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Club De Futbol 18%, los mandingas 82%.
La Rosadera Club De Futbol - los mandingas 9:0