Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol Decano LaSinChance
Normal Tactiek PorLey
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 41.1
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Vergara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csernus is nu in balbezit. Csernus passt de bal zonder na te denken. Daar is Ziemiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - LaSinChance 0:1

9e minuut.
Vergara probeert naar een medespeler te passen. Csernus rent richting de bal. Csernus passt de bal in één keer door. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dimitrov met een sublieme pass. Csernus is nu in balbezit. Csernus passt de bal zonder na te denken. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Ezquerra probeert naar een medespeler te passen. Jándula bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesik verovert de bal door een tackle van achteren. Ezquerra verovert de bal door een tackle van achteren. Ezquerra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mañana bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgiałło geeft de bal voor. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - LaSinChance 0:2

20e minuut.
Ziemiański met een sublieme pass. Csernus rent richting de bal. Cadenas is nu in balbezit. Csernus onderschept slim de pass. Csernus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cadenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vergara onderschept slim de pass. Vergara met een sublieme pass. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kukkamo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ezquerra met een sublieme pass. Dowgiałło speelt de bal door. Csernus bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - LaSinChance 0:3

26e minuut.
Ziemiański passt de bal in één keer door. Csernus rent richting de bal. Perla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perla krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Cadenas is nu in balbezit. Csernus onderschept slim de pass. Csernus geeft een hoge lob. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - LaSinChance 0:4

36e minuut.
Dowgiałło kopt de bal weg. Vergara probeert naar een medespeler te passen. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lomando de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanelli geeft de bal voor. Dowgiałło kopt de bal weg. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dowgiałło probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kukkamo de bal. Kukkamo passt de bal zonder na te denken. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pugliese heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kukkamo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol Decano 73%, LaSinChance 27%.
Peñarol Decano - LaSinChance 0:4

49e minuut.
Csernus draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Pugliese de bal. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Ravera probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Dowgiałło geeft een hoge lob. Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ziemiański de bal. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Ravera bokst de bal weg.

52e minuut.
Csernus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadenas rent richting de bal. Csernus verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - LaSinChance 0:5

55e minuut.
Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo met een sublieme pass. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Ravera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - LaSinChance 0:6

57e minuut.
Vergara geeft de bal voor. Pugliese bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański onderschept slim de pass. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - LaSinChance 0:7

62e minuut.
Doeltrap. Ravera trapt de bal weg van het doel. Vergara kopt de bal weg. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vergara rent richting de bal. Vergara speelt de bal door. Piesik met een sublieme pass. Dowgiałło met een sublieme pass. Vergara geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Daar is Vergara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ziemiański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Ravera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Buitenspel voor Ziemiański. Goede buitenspelval van de verdediging. Pugliese maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dowgiałło kopt de bal weg. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański schiet op doel. Ravera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol Decano 84%, LaSinChance 16%.
Peñarol Decano - LaSinChance 0:7