Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LaSinChance Peñarol Decano
PorLey Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 19.2
very good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo speelt de bal door. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Pugliese probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ravera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz geeft de bal voor. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel. Ravera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Peñarol Decano 1:0

16e minuut.
Villaverde rent richting de bal. Zanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zanelli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jándula de bal. Jándula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Villaverde bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mañana. Villaverde raakt geblesseerd tijdens het duel. Lucian zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo passt de bal met de wreef. Ziemiański heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiański schiet op doel. Ravera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Peñarol Decano 2:0

23e minuut.
Ezquerra rent richting de bal. Oleszkiewicz onderschept slim de pass. Oleszkiewicz speelt de bal door. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Peñarol Decano 3:0

28e minuut.
Oleszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Baspineiro verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Peñarol Decano 4:0

29e minuut.
Pugliese geeft de bal voor. Oleszkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Ziemiański de bal. Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Cadenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo verovert de bal door een tackle van achteren. Kukkamo passt de bal met de wreef. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel. Paal! Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Peñarol Decano 5:0

36e minuut.
Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo passt de bal in één keer door. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Daar is Lomando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ravera trapt de bal weg. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz speelt de bal door. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaSinChance 26%, Peñarol Decano 74%.
LaSinChance - Peñarol Decano 5:0

47e minuut.
Oleszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Rubio speelt de bal door. Cadenas heeft problemen om de bal te vangen. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański speelt de bal door. Ravera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Peñarol Decano 6:0

49e minuut.
Kukkamo is nu in balbezit. Kukkamo passt de bal in één keer door. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Ravera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Peñarol Decano 7:0

53e minuut.
Lucian met een snelle inworp. Oleszkiewicz geeft de bal voor. Daar is Lomando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pugliese geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villaverde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Oleszkiewicz is nu in balbezit. Oleszkiewicz met een sublieme pass. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański schiet op doel. Ravera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Peñarol Decano 8:0

61e minuut.
Villaverde geeft een hoge lob. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo speelt de bal door. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański schiet op doel. Ravera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kempen geeft een lange en hoge pass. Daar is Lomando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański haalt uit met een fantastische trap. Ravera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Peñarol Decano 9:0

65e minuut.
Rubio passt de bal in één keer door. Ziemiański is nu in balbezit. Ziemiański probeert naar een medespeler te passen. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Baspineiro geeft een hoge lob. Kempen speelt de bal door. Klungelig pakt Lomando de bal. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo draait met de bal, schiet en ... Ravera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Villaverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaverde geeft een lange en hoge pass. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiański draait met de bal, schiet en ... Ravera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Peñarol Decano 10:0

84e minuut.
Villaverde passt de bal zonder na te denken. Ziemiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadenas begaat een overtreding. Cadenas krijgt een gele kaart. Ziemiański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ziemiański wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
LaSinChance - Peñarol Decano 11:0

86e minuut.
Rzepicha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mânzeanu rent richting de bal. Mânzeanu geeft de bal voor. Kukkamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukkamo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Ravera met een harde bal richting middenveld. Oleszkiewicz kopt de bal weg. Ziemiański rent richting de bal. Ziemiański schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LaSinChance 23%, Peñarol Decano 77%.
LaSinChance - Peñarol Decano 11:0