Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Deseret Red Bull Montevideo
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Laime rent richting de bal. Pillín bereikt de bal nog maar net als eerste. Laime verovert de bal door een tackle van achteren. Laime draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Deseret - Red Bull Montevideo 0:1

14e minuut.
Cavani geeft een lange en hoge pass. Villamil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Botta is nu in balbezit. Taibo bereikt de bal nog maar net als eerste. Taibo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Villamil geeft een lange en hoge pass. Zunino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Prais de bal onder controle te krijgen. Laime rent richting de bal. Laime schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Deseret 68%, Red Bull Montevideo 32%.
Club Atlético Deseret - Red Bull Montevideo 0:1

57e minuut.
Fernández met een snelle inworp. Taibo is nu in balbezit. Zunino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Taibo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Taibo neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Laime bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros is nu in balbezit. Prais verovert de bal door een tackle van achteren. Prais schiet op doel. Cavani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Deseret 54%, Red Bull Montevideo 46%.
Club Atlético Deseret - Red Bull Montevideo 0:1