Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Con Los Mismos Colores 7 perros
LaPrimera Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.9 gemiddelde waardering 15.2
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


6e minuut.
Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido geeft een hoge lob. Pugliese heeft problemen om de bal te vangen. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - 7 perros 1:0

10e minuut.
Romanec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koźlarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koźlarz passt de bal met de wreef. Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Pugliese trapt de bal weg. Rybski kopt de bal weg. Bojas rent richting de bal. Bojas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - 7 perros 2:0

16e minuut.
Lema onderschept slim de pass. Mulik rent richting de bal. Koźlarz rent richting de bal. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido rent richting de bal. Rybski geeft een hoge lob. Koźlarz rent richting de bal. Koźlarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pugliese geeft een lange en hoge pass. Marcenaro controleert de bal met de borst. Zielony onderschept slim de pass. Zielony geeft de bal voor. Koźlarz probeert naar een medespeler te passen. Aguiar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Rybski neemt de hoekschop. Klungelig pakt Pugliese de bal. Bojas is nu in balbezit. Bojas schiet op doel. Koźlarz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mulik rent richting de bal. Mulik haalt uit met een fantastische trap. Lema probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bojas is nu in balbezit. Bojas schiet op doel. Aguiar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rybski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Mulik is nu in balbezit. Mulik geeft de bal voor. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - 7 perros 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Con Los Mismos Colores 24%, 7 perros 76%.
Con Los Mismos Colores - 7 perros 3:0

54e minuut.
Pugliese is nu in balbezit. Pugliese geeft de bal voor. Bojas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mulik rent richting de bal. Mulik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rybski passt de bal met de wreef. Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulik passt de bal met de wreef. Koźlarz is nu in balbezit. Koźlarz schiet op doel. Aguiar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - 7 perros 4:0

63e minuut.
Koźlarz heeft problemen om de bal te vangen. Rybski probeert naar een medespeler te passen. Koźlarz rent richting de bal. Koźlarz draait met de bal, schiet en ... Aguiar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - 7 perros 5:0

66e minuut.
Klungelig pakt Marcenaro de bal. Rzewuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Belerati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Belerati krijgt een gele kaart. Rzewuski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romanec zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Koźlarz rent richting de bal. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - 7 perros 6:0

73e minuut.
Rybski passt de bal zonder na te denken. Belerati is nu in balbezit. Belerati geeft een hoge lob. Romanec speelt de bal door. Przewoźniak heeft problemen om de bal te vangen. Mrkić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Koźlarz passt de bal in één keer door. Larrosa is nu in balbezit. Larrosa geeft een hoge lob. Daar is Mulik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - 7 perros 7:0

83e minuut.
Koźlarz rent richting de bal. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz rent richting de bal. Koźlarz haalt uit met een fantastische trap. Aguiar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Con Los Mismos Colores - 7 perros 8:0

85e minuut.
Zielony geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ishizawa met een snelle inworp. Marcenaro is nu in balbezit. Marcenaro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rybski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ishizawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Con Los Mismos Colores 38%, 7 perros 62%.
Con Los Mismos Colores - 7 perros 8:0