Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Rosadera Club De Futbol LaSinChance
5-3-2 Tactiek PorLey
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
54.3 gemiddelde waardering 46.3
very good Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Inworp. Dowgiałło met een snelle inworp. Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Espino de bal onder controle te krijgen. Fernández Bilbao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Lappveteläinen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carpinteiro met de inworp. Dittberner rent richting de bal. Dittberner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Fernández Bilbao trapt de bal weg. Mata kopt de bal weg. Klungelig pakt Dowgiałło de bal. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap. Sandoval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berrios rent richting de bal. Berrios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dowgiałło onderschept slim de pass. Dowgiałło geeft een lange en hoge pass. Ziemiański kopt de bal weg. Dittberner rent richting de bal. Dittberner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Vergara verovert de bal door een tackle van achteren. Vergara met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Lucian de bal onder controle te krijgen. Espino is nu in balbezit. Espino geeft een hoge lob. Sandoval bokst de bal weg. Mata rent richting de bal. Mata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Lappveteläinen kopt de bal weg. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Mata probeert naar een medespeler te passen. Volante rent richting de bal. Volante draait met de bal, schiet en ... Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Oleszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Lucian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucian geeft de bal voor. Mata probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dimitrov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kempen komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Kempen verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mata met de inworp. Agazzi rent richting de bal. Agazzi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Espino geeft een lange en hoge pass. Berrios rent richting de bal. Berrios geeft de bal voor. Volante krijgt zijn hoofd ertegen. Sandoval probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Club De Futbol 40%, LaSinChance 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Rosadera Club De Futbol - LaSinChance 0:0

47e minuut.
Kukkamo rent richting de bal. Kukkamo passt de bal zonder na te denken. Dittberner rent richting de bal. Dittberner haalt uit met een fantastische trap. Fernández Bilbao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - LaSinChance 0:1

49e minuut.
Kukkamo is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kukkamo zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Ziemiański de bal. Ziemiański schiet op doel. Fernández Bilbao verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Vergara probeert de bal met de borst te controleren. Vergara geeft een hoge lob. Inworp. Rosado met een snelle inworp. Berrios geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Carpinteiro geeft een hoge lob. Ziemiański rent richting de bal. Rosado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rosado krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Agazzi is nu in balbezit. Agazzi passt de bal met de wreef. Mata is nu in balbezit. Mata haalt uit met een fantastische trap. Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Rosadera Club De Futbol - LaSinChance 1:1

76e minuut.
Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Volante is nu in balbezit. Erdemoğlu is nu in balbezit. Erdemoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Berrios passt de bal in één keer door. Daar is Kempen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vergara rent richting de bal. Erdemoğlu onderschept slim de pass. Erdemoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Rosadera Club De Futbol - LaSinChance 2:1

82e minuut.
Klungelig pakt Dittberner de bal. Volante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittberner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Volante roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Volante kan niet meer verder spelen. Oviedo komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Rzepicha is nu in balbezit. Soleto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soleto geeft de bal voor. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Rosadera Club De Futbol 40%, LaSinChance 60%.
La Rosadera Club De Futbol - LaSinChance 2:1