Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peñarol Decano los mandingas
Normal Tactiek mandinga
38% Balbezit 62%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 36.6
weak Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


11e minuut.
Daňhel passt de bal zonder na te denken. Sadlok rent richting de bal. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Olivas is nu in balbezit. Olivas schiet op doel. Ravera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Sani kopt de bal weg. Rubio geeft de bal voor. García Yanes kopt de bal weg. Październik geeft een hoge lob. Olivas is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ezquerra verovert de bal door een tackle van achteren. Daňhel verovert de bal door een tackle van achteren. Daňhel speelt de bal door. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cadenas heeft problemen om de bal te vangen. Sadlok rent richting de bal. Cadenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cadenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Daar is Latoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latoń draait met de bal, schiet en ... Ravera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Rubio geeft een lange en hoge pass. Sani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sani geeft een lange en hoge pass. Latoń rent richting de bal. Latoń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kocięba passt de bal zonder na te denken. Lomando speelt de bal door. Klungelig pakt Rubio de bal. Latoń rent richting de bal. Latoń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Baspineiro rent richting de bal. Październik is nu in balbezit. Październik speelt de bal door. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kocięba met een sublieme pass. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal in één keer door. Olivas rent richting de bal. Olivas haalt uit met een fantastische trap. Ravera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kocięba neemt de hoekschop. Daar is Latoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - los mandingas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol Decano 66%, los mandingas 34%.
Peñarol Decano - los mandingas 0:1

49e minuut.
Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok passt de bal in één keer door. Pugliese rent richting de bal. Latoń onderschept slim de pass. Latoń draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Daňhel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Październik geeft de bal voor. Latoń rent richting de bal. Latoń haalt uit met een fantastische trap. Ravera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - los mandingas 0:2

60e minuut.
Kocięba kopt de bal weg. Daar is Sadlok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadenas is nu in balbezit. Sadlok onderschept slim de pass. Sadlok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobrinoiu komt het veld opgelopen. Luca komt het veld opgelopen. Kabut komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kabut trapt de bal weg. Październik geeft de bal voor. Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Latoń is nu in balbezit. Latoń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ravera trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocięba met de inworp. Daňhel geeft een lange en hoge pass. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Latoń rent richting de bal. Latoń schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - los mandingas 0:3

85e minuut.
Kocięba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Latoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pugliese rent richting de bal. Latoń onderschept slim de pass. Latoń schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peñarol Decano - los mandingas 0:4

89e minuut.
Latoń geeft de bal voor. Doeltrap. Pugliese met een harde bal richting middenveld. Kocięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocięba geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peñarol Decano 65%, los mandingas 35%.
Peñarol Decano - los mandingas 0:4