Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los mandingas Peñarol Decano
mandinga Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 19.2
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Październik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Październik met een sublieme pass. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas is nu in balbezit. Olivas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Peñarol Decano 1:0

10e minuut.
Zanelli is nu in balbezit. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok passt de bal met de wreef. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Peñarol Decano 2:0

21e minuut.
Ravera met een sublieme pass. Sadlok kopt de bal weg. Daňhel geeft een lange en hoge pass. Latoń rent richting de bal. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Zanelli passt de bal in één keer door. Październik speelt de bal door. Latoń rent richting de bal. Latoń draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pugliese de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Peñarol Decano 3:0

30e minuut.
Cadenas rent richting de bal. Sadlok verovert de bal door een tackle van achteren. Sadlok met een sublieme pass. Olivas is nu in balbezit. Olivas haalt uit met een fantastische trap. Ravera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kocięba passt de bal met de wreef. Sadlok bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadlok probeert naar een medespeler te passen. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Peñarol Decano 4:0

38e minuut.
Daar is Corsini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Październik geeft een lange en hoge pass. Latoń kopt de bal weg. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ravera met een harde bal richting middenveld. Daňhel rent richting de bal. Daňhel passt de bal in één keer door. Sadlok is nu in balbezit. Sadlok draait met de bal, schiet en ... Ravera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mandingas 25%, Peñarol Decano 75%.
los mandingas - Peñarol Decano 4:0

49e minuut.
Jándula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa onderschept slim de pass. Daňhel probeert naar een medespeler te passen. Latoń rent richting de bal. Latoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Peñarol Decano 5:0

54e minuut.
Rubio passt de bal in één keer door. Daňhel is nu in balbezit. Daňhel geeft een hoge lob. Latoń rent richting de bal. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kocięba geeft een lange en hoge pass. Daar is Lomando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivas haalt uit met een fantastische trap. Ravera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
los mandingas - Peñarol Decano 6:0

62e minuut.
Daňhel met een sublieme pass. Kocięba rent richting de bal. Kocięba passt de bal in één keer door. Latoń is nu in balbezit. Latoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ezquerra is nu in balbezit. Daňhel verovert de bal door een tackle van achteren. Daňhel met een sublieme pass. Latoń is nu in balbezit. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Luca komt het veld opgelopen. Kabut komt het veld opgelopen. Dobrinoiu komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Zanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocięba onderschept slim de pass. Kocięba geeft een hoge lob. Latoń rent richting de bal. Latoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Październik met de inworp. Baspineiro verovert de bal door een tackle van achteren. Kocięba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocięba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zanelli kopt de bal weg. Październik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ezquerra. Październik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los mandingas 23%, Peñarol Decano 77%.
los mandingas - Peñarol Decano 6:0