Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Montevideo Con Los Mismos Colores
Normal Tactiek LaPrimera
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 29.6
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Koźlarz heeft problemen om de bal te vangen. Koźlarz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Faldín de bal onder controle te krijgen. Rybski is nu in balbezit. Rybski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz speelt de bal door. Mulik speelt de bal door. Bojas rent richting de bal. Bojas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Inworp. Rybski met een snelle inworp. Zunino rent richting de bal. Rybski rent richting de bal. Rybski geeft een lange en hoge pass. Panzardo bokst de bal weg. Lugano kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Koźlarz is nu in balbezit. Bojas rent richting de bal. Koźlarz rent richting de bal. Koźlarz draait met de bal, schiet en ... Panzardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - Con Los Mismos Colores 0:1

19e minuut.
Koźlarz is nu in balbezit. Lugano rent richting de bal. Koźlarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koźlarz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bojas passt de bal in één keer door. Mulik is nu in balbezit. Mulik passt de bal zonder na te denken. Koźlarz is nu in balbezit. Koźlarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - Con Los Mismos Colores 0:2

28e minuut.
Rybski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybski probeert naar een medespeler te passen. Bojas is nu in balbezit. Bojas draait met de bal, schiet en ... Panzardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - Con Los Mismos Colores 0:3

30e minuut.
Faldín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koźlarz rent richting de bal. Koźlarz passt de bal zonder na te denken. Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Botta probeert de bal met de borst te controleren. Koźlarz rent richting de bal. Mulik is nu in balbezit. Mulik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lugano de bal onder controle te krijgen. Panzardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Aplea onderschept slim de pass. Botta probeert naar een medespeler te passen. Mulik rent richting de bal. Koźlarz is nu in balbezit. Koźlarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - Con Los Mismos Colores 0:4

41e minuut.
Mulik heeft problemen om de bal te vangen. Lugano kopt de bal weg. Rybski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybski geeft de bal voor. Klungelig pakt Lugano de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Panzardo speelt de bal door. González Blanco probeert de bal aan de voet te houden. González Blanco met een sublieme pass. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Montevideo 69%, Con Los Mismos Colores 31%.
Red Bull Montevideo - Con Los Mismos Colores 0:4

48e minuut.
Zielony geeft een lange en hoge pass. Mulik kopt de bal weg. Romay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulik schiet op doel. Panzardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Zunino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - Con Los Mismos Colores 0:5

51e minuut.
Rzewuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzewuski passt de bal in één keer door. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz rent richting de bal. Koźlarz draait met de bal, schiet en ... Panzardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Aplea onderschept slim de pass. Aplea passt de bal zonder na te denken. Botta bereikt de bal nog maar net als eerste. González Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. González Blanco geeft een lange en hoge pass. Panzardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Romanec is nu in balbezit. Romanec passt de bal zonder na te denken. Rybski geeft de bal voor. Mulik rent richting de bal. Mulik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Aplea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González Blanco heeft problemen om de bal te vangen. González Blanco passt de bal zonder na te denken. Koźlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźlarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mulik raakt geblesseerd tijdens het duel. Lugano speelt de bal door. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mulik neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Montevideo - Con Los Mismos Colores 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Montevideo 80%, Con Los Mismos Colores 20%.
Red Bull Montevideo - Con Los Mismos Colores 0:6